Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A legkiállóbb pontra kell rögzíteni, kinek mi áll ki?
Azért máshol csak jobb.Ők is nyomják homeoffice-ban.
Amit nálatok most fúj az jön hozzánk, pár óra és ideér pedig maradhatna nálatok. Barack le is fagyott, remélem a körte meg az alma megmarad, körte már elég jól ki volt pattanva az alma nem mindegyik. Cseresznye is volt amelyik már virágzott és volt ami még kipattanás előtt állt nem lesz így pálinka
Persze. Semmi plusz nincs, maszkot nem kapott, se hőmérőzés de még csak többlet fertőtlenités sincs.
Mondjuk ma pont para,mert be kellett mennem a bankba.
Jó szar idó van akkor ott is. Itt még fújja a havat, de a szél a legrosszabb az egészben.
Viszont náluk fokozottabban ellenőrzik a dolgozókat,itt pl a kukásokat hőmérőzik,megoldják a fertőtlenítést,maszkokat osztanak stb.
Ha bemész egy random üzletközpontba a 3/-én legalább gumikesztyű van,de nem tudod ki mellett állsz sorba.
És ha csak az orra lóg be?
És ha nincs szerencséje a dolgozóknak végig is fertőzi őket. Nejem pont az egyik ilyen láncszem, irodában adja ki a papirokat vagy intézi a rakodással kapcsolatos teendőket.
Lézeres távmérő lesz kötelező mindenkinek....
Idő király... már nem havazik.
Lejjebb írtad, hogy a kamionos nem találkozik senkivel......hát de.....alapból a raktárosokkal, targoncásokkal rakodáskor, utána az irodákban, vámügyintézőkkel portásokkal, úton ahol megáll bárkivel és otthon, az egyik szomszéd csak olaszozik, a határzár előtti nap ért haza és persze nem volt önkéntes karantén, de a legszebb, hogy a feleségé-é a kocsma aki természetesen minden nap bejár hisz rá nem vonatkozik.......nyilván ez egyedi mert nem minden kamionosnak van kocsmája (de boldog is lennék ), de azért találkoznak másokkal szép számmal.
"Az Egyesült Királyságban bevezetett irányelv szerint az embereknek az utcán és a közösségi területeken 183 cm távolságot kell tartaniuk egymástól, de az emberek ezt nem igazán tartják be. Johnson figyelmeztette az embereket, hogy ha továbbra sem képesek megtartani egymástól a távolságot, akkor teljes vesztegzár alá helyezi az országot, mint Olaszországban."

Ezt hogy számolták ki?? És ki fogja méregetni, mert ha 182 cm-re áll akkor vét a szabály ellen aztán vesztegzár lesz.
Én is olyan fél 5 felé
Én is pakolgatok még de kurvasok időm van,valamivel elfoglalom magam ne kelljen agyalni.
szóval egy kis bimmer garage.

http://youtu.be/WVSUtJoVXns;t=403s
Nem egy kiszámítható sorozat az biztos. Az első évad nagyon király volt bár ott is a végén csak néztem hogy ez most mi meg hogyan, lehet figyelmesebben kellett volna nézni. A második évad viszont nem tetszett annyira. Ez remélem jobb lesz.

Most mindent lehet újra nézni, idő van rá
Jah,főleg hogy 3-4 körül már ébredek.
Sztem jó kis idő töltő sorozat
Kell a fenének.
Azért ez lineárisabb.És már azért látszik hogy van a pusztító csaje meg péáran pár indokból meg akarják állítani.
Nekem bejön.
Nem egy chuck noris egysínű vasút az tuti.
ehhez a dokitémához még annyit hogy az orvosok az egekig vannak magasztalva az emberek tömik a zsebüket miközben a mentők és a nővérek végzik a gané munkát.

pl.van egy baleset a tűzoltó kivágja a beszorult embert(ha nem tenné akkor az ember meghal)kezelésbe veszi a mentő hogy egyáltalán szállítható állapotba a kórházba lehessen vinni az embert(ha nem lenne akkor az ember szintén meghal és az orvosnak nincs kin dolgoznia)
az orvos megműti majd a lábadozás alatt az ápoló kezelgeti az embert.ebből a négy tényezős folyamatból ki kapja meg az elismerés bármilyen formáját?az orvos.

egy másik sztori.velem történt tavaly.vittük a gyereket ügyeletre,talán 8 hónapos volt,vasárnap volt délután 3óra.én megvártam kint őket(kár volt),szóval a lényeg meséli az asszony hogy bement csak az asszisztens volt mondta hogy mindjárt jön a dokinő.egyszer csak jön a dokinő nagy duzzogva reklamálva hogy 3óra van és ő még nem evett ebédet,mindezt úgy hogy az asszony ölébe ott a 8hónapos gyerek közel 40fokos szűnni nem akaró lázzal.
hát,én szégyelltem magam helyette.és ezért sajnálom hogy nem mentem be,elmagyaráztam volna neki hogy alkalmatlan erre a feladatra ezzel a hozzáállással,ez nem munka ez hivatás,ha 24órán keresztül nem tud enni mert segíteni kell másokon akkor addig nem eszik(legalábbis nálunk ez így van)nem hogy még pufogok és ennek hangot is adok a betegnek.
szégyellheti magát,mi lenne ha mi is így állnánk hozzá a dolgokhoz.
Kezd jó lenni? Megint egy nagy katyvasz az egész. Nem tetszik hogy eddig semmilyen szál nem kapcsolódik az előző évadhoz, az utolsó részre biztos mindent kibogoznak de eddig zűrzavar
Ha kell fa, akkor k.... gyorsan még jöhetsz érte
Barack és egy meggy fa OFF
Most kérlek pakold vissza,csak a nyuszi kedvéért.
Most pakoltam meg egy 8 köbis konténert a szakadó hóesésben
Már nem fáztam a végére