mer ezt mondja st22 laci. azért megálnak tankolnio, kajázni stb. Nem csak mindíg indrustriától indrustriáig mennek. Aztán az ilyen fasza török kamionosok saját parkolók magyar qrvák hagy ne soroljam...
A kamionos talalkozik a lrgkevesebb emberrel, es a raktarbazison van a legtobb ellenorzott ember, fertotlenites, maszk, elkulonitett papirozas stb. Azoktol nem kell felni.
igazság szerint azt sem tudom ránknézve ez mit jelent? Most elméleti síkon külföldről jöhet be fewrtőzés vagy minden határ zárva van? Bár ha már a kamionosok bejöhetnekj akkor meg már esély van a kintről érkező ferrtőzésre
na talán pici jó hírként most olvastam,hogy olaszország túl van a csúcsponton a mai nappal. Elméleti síkon innen lefelé fog haladni a fertőzöttek számában.
ez éppen lehetne igaz is de hát ezt 2x2 harmaddal 8 éven keresztül bármikor megtehették volna, idejük lett volna rá
mondjuk én a viktor helyében az első ciklus 2/3-ánál átváltoztattam volna az államformát királyságra
A betegség megállíthatatlan. A karantén és egyéb korlátozások lényege, hogy ne egyszerre legyen mindenki beteg, mert az bedönti a legjobb egészségügyet is. Nincs annyi intenzív-osztály hely a világon ami elég lenne. Egyszerüen el kell húzni a járványt idöben ameddig csak lehet, vagy amíg meg nem áll magától, vagy kész nem lesz az oltás rá, stb.
nekem van egy kis kályhám, fa van hátul vagy 40-50 darab, szerintem egy tél megvan vele egy helység(garázs) fűtéssel, mivel többet nem tud befűteni, meg kémény sincs
A futes faval megy, meg van vagy 1,5 honapra, a szivattyuk meg egynapot siman birnak szunetmentesrol, ha okosan hasznalom kettot is.
Most van hogy a puffer ket napig ellatja a hazat.
Szoval ez nem gond.
mondjuk én a viktor helyében az első ciklus 2/3-ánál átváltoztattam volna az államformát királyságra
22-es csapdája mivel ebben az országban élünk mindkét oldalt teljes mértékig megértem
Most van hogy a puffer ket napig ellatja a hazat.
Szoval ez nem gond.