Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naná, azért még nem állt meg az élet...valakinek életbe kell tartania azt a kevés dolgot ami még működik.
Mégiscsak jo faluhelyen, az ember ki megy a garázsba, udvarra végső esetben szembe a pusztára
Nagyon sok helyre kell ám járni. Azt hitted mindenki otthon fog ülni?
Már a nejem is megkapta a papirját hogy tudjon menni dolgozni
elmondanám pszihológus foglalkozik ezzel a kérdéssel, mert sok helyen bajt fog eredményezni az összezártság Esetleg ha férj valamit fusizik akkor nem is igen találkoznak csak futólag. Aztá találkoznak hétvégén valószínű nem is mindegyiken mert valamelyik úgy is dolgozik legalább minden második hétvégén. Aztán most,hogy nagyjából leállt az élet kb. mindenki ráér meg megy a maradj otthon szlogen aztán ez a nagy összezártság meg tud nagyon csúnyán elfajulni ugyanis ennyi időt együtt a család legfeljebb a szabadságolás, közös nyaralás ideje alatt tölt.
Járhatsz dolgozni a karanténból?
Ha nincs róla fotó, akkor nem is ettél :-)
Egy halom wc papiron hizott alkesz idegzsába lesz hamar ha nem cseng le ez a virus.
En ma idegallapotban vagyok, ugyan nincs kajafotom (odaig meg nem sullyedtem, de ami kesik az lassan halad) de csirkepörkolt nokedlivel es paprikaba zoltott kaposztaval volt a menu, a jakab szaraztesztaja el van rakva tarcsiba.
Az nem, csak a koleszterin szint...
...vagy az alkohol
...vagy az asszony :-)
Mondjuk én dolgozok, de az is egy magányos meló amit én csinálok...
Attól mert index igaz a hír. Egy képviseló szóvá is tette, hogy annó comba miniszter úr pártfogásával háda úr sok 100 milliós állami támogatást vett fel az alkalmazottakra, most meg a forgalom elvesztés 3-ik napján 400 at kipenderített és ezt nem tartotta etikusnak
Persze háda urat is meg kell érteni munka nélkül brurtó havi 100-120 millióért miért tartson embereket {os10 Majd ha lecsöng azt esetleg újból indul majd vesz fel megint olcsóbban és szintén állami támogatásra
A lényeg: nem öl meg az unalom.
Én nagyon meg fogok hízni a karantén alatt....vagy terhes lesz az asszony, vagy alkoholista leszek, vagy elválunk....vagy mind egyben :-)
kacsacomb párolt káposztával krumplival
Ez jobban néz ki mint a porcukros lekváros csirke
Neki mindegy nem tud ártani
Ne olvass Indexet, mert az agyad elrohad tőle!
1 qrva szót nem lehet belőle érteni
Elofordulhat, ebbe a csoportba a relativ rosszakat raktam bele, de mind ilyen 3,3-3,5v korul voltak, csak egy-ket honap alatt lesetek 4,2 rol.
Nincs benne szar cella? Valamiért vélhetöen felfut a feszültség, vagy nulla áram folyik.
Mondjuk a litiumos is felbasz ogy mi a halálért nem tudom feltölteni.Most is 11,8-nál megállt a töltés.
Bármiről, akár egy jó akkuról egy pillanatra párhuzamosan rakod, az megemeli a feszt és megmarad a töltő - be lehet csapni. Vagy a másik megoldás ha van miről akkor felhuzod 10,5 V felé a feszt és akkor jó lesz. Ezért jó egy régi töltő tartani otthom mert az uj automata töltők ugy gondolják cellazárlatos az akku és nem inditják el a töltést mélykisütés esetén.
Ez a jp 9,5,akkor ez a baj,van másik töltöm az trafos,akkor felbaszom rá,elég szar már ez a Honda akku.
Elvileg 10,5 v alatt nem ad ki töltést. 11,5-ön még indulni kéne a töltésnek.
igazándiból csak egy tipp volt, a savas akkuknál mindig bejött ha egy bizonyos szint alá ment a feszültség és a digitális baszta tölteni
lítiumos cuccon sosem próbáltam
Jp,kezd idegesíteni a javító a telefonon.
A jó moto akkut a hondabol?vagy a litiumost?
trafós töltővel kell oldalba nyomni aztán jöhet a digitális