Minden szakmának van szépsége, árnyoldala.
Nálunk már nem a "durva dolgok" a megterhelő dolgok.
Sokkal inkább a mesterségesen gerjesztett feszültség.
Ebbe beleértem a vízfejet, ami egyre csak duzzad, a szakmaiatlanságot, az embertelen bánásmódot, a megalázóan alacsony fizetést.......
De megyünk előre és tesszük amit kell.
Mi választottuk, ne panaszkodjunk!
Igen kedves kollégám, barátom, druszám mesélte sógora 15évig tűzoltó volt azt befejezte elég volt azt mondta. Mesélt dolgokat a munkátokról, nagyon dúrva!
Maximálisan igazad van.
Esetleg annyit tennék hozzá, hogy az orvosnak egy nullával több szerepel a bérjegyzékén.
Nem sajnálom tőlük, mert tanultak érte rengeteget.
Sajnos mi tűzoltók nem vettük a fáradságot, így maradt a másod, harmad állás.
Ezért van 55év körül a tűzoltó átlagéletkor.
Ezért éljünk, szórakozzunk, motorozzunk sokat, gyorsan!
A termelő szektor befizetett adójából ennyi jut (méltánytalanul).... erről nem mi tehetünk, csak megköszönni tudjuk...
az orvosok sincsenek túlfizetve, eddig is többet dolgoztak a heti 40 óránál, most meg jóval többet.... van itt tűzoltó, aki megsértődik, ha tűzoltókról bármi elhangzik.... sztem most ne poenkodjunk az orvosokkal sem, akik most heti 2x annyit dolgoznak és még fognak sokkal többet is...
én is dolgozom folyamatosan, most hétvégén is.... mert valamikor pénzt kell keresni, hogy legyen fizetés a srácoknak....
Nem mondtam én hogy ne pihenjen, én is pihennék ha lehetne. Amúgy a 48óra az nekünk is pihenő időnek van kitalálva nem másodállásra, csak hát..... Valamikor pénzt kell keresni.
Na ezt én is.
Azért egy időkorlát és mondjuk havonta megerősítés nem ártana biztosítéknak, még ha a háborús kormányzás szükségességével egyet is értek.
Nem látok ebben problémát.... bele foglalták, hogy a veszélyhelyzet megszűnéséig... miután senki nem tudja meddig tart, így nehéz ennél pontosabbat megfogalmazni.
http://youtu.be/At6gM8fSr6Y