Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én kedvelem az asszonyt nekem nem gond ha itt van mellettem, sőt még kedvelem is ha itt téblábol
gyerek az néha felkúr, de még mindig én vagyok az erősebb
Vizezik.
nem láttad hol van a hasáb fa, hogy a kályhára tegyed?
Én a gáz színét figyeltem ma...soha nem volt ennyire sárga
Nemadok b+ mar nezem a napelem es hasznalt hutolada hirdeteseket.
Agyon lesznek büntetve! Az jár nekik!
mindenki nem lehet ott pont azért mert akár 2 hét a lappangási idő. Pont ez az alap baj. Ha már másnap nyyílvánvaló jelei lennének a betegségnek akkor már rég meg lett volna fogva ez az egész
Hamarosan lesz maszk,lesz jó idő,lesz hús ,lesz zene és tánc!
Mindenki nyugodjon le a picsába!
Amíg tél lesz, addig nem kujtorognak annyit az emberek. Ha tényleg kitavaszodik, akkor szarni fognak a karhatalomra, "mer' nekik az jár!".
Pedig lesz még ilyen, mert az elmű émász most kapott észbe hogy karbantartani kéne. Igy most sok helyen el fog menni egy időre az áram. Mondjuk ilyenkor látszik hogy igazán dolgoznak
szerintem kérnek tőled kukázott telepeket azt azzal működtetik
Mondjuk mintha olvastam volna hogy erkezett torokbol alapanyag, meg mintha gyorsteszt is lenne kifejlesztve, nem a pcr teszt, ami laboros egynapos.
Meg tenyleg kurvajo lenne nem tel jonne hanem a napsutes es magas UV sokaig.
De hát lisztet, budipapírt vettél raklap számra?
De milyen fárasztó lehetett szegénynek?
Az amőba?
Lesz minden......a boltokban itt eddig is volt ,nem tapasztaltam hiányt. A maszk az gáz ...de az is lesz nemsokára
Már csak a gyógyszertárakat kéne rendbevágni.
Ne is emlegesd vaze! Délután 2 órát nem volt villany, és kezdett hűlni a lakás....
Hat, a havannan a 10.en tuti megoldhato.
olvastam, hogy a pánikvásárlás végül is lezajlott. Kioltotta magát Rájöttek, hogy ha karantén lesz a boltokm akkor is nyitva lesznek, másrészt mindenki elköltötte a pénzét harmadrészt a romlandós dolgokat elkezdték a hétvégével eszegetni az emberek így vásárolni se mentek annyian.
Látod, ha gondolkozol akkor milyen ügyes vagy
Mint régen, füstölni kell mindent :-)
Oszt mi lesz ha lekapcsoljak az aramot.
Azért csak van értelme. A legtöbb ember sajnos nem dolgozik, vagy otthonról...A maradék ugyan dolgozik, de sokkal kevesebb emberi kapcsolattal, mint korábban. A szabadidőben meg mindenki otthon van...
Ha ehhez hozzávesszük, hogy mindenki aki corona pozitív kórházban van, vagy házi karanténban, amiből nem mehet utcára, akkor azért eléggé csökken a fertőződés esélye...
hát annyira nem de itt mindíg annyi kaja van Nem én viszem a háztartást hidd el Ha én vinném akkor a bedeszkázás után a 4-nap megborulnánk