Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy a sebészet, szülészet, az a zsebpénzes szakma belgyógyászatnál nem jellemző, nem is nagyon fogadják el, mert a csóró öregasszonyok szoktak próbálkozni a borítékkal.
Általában csoki, virág, tárgyi adomány az osztálynak, amire épp szükségük van.
Magamra nem kenném
Nagy pelyhekben szakad a hó. Lehet hónyulat épiteni délután ha igy marad..
Erről egészen biztosan többet tudok, mint te
Ez jó fertőtlenítésre vagy csak tábortűz nek?
Nem tudom, mi van Pesten, vidéken ahogy mondod. De azt is tudom, hogy menő budai szülészeten egy ágyra jut 3 orvos
Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam.
A szobában tartózkodók összesen kb 400-.at toltak zsebbe.
Ugybiz.... mert nálunk nincs orvoshiány
Engedd el!
Szélmalom harc
10 orvos egy osztályon?
3 osztályra EGY!!!
Nem ez a László kórházban a fizetése.
Nincs zsebpénz...főleg nem 400.
Nem is értem azt aki ennyit ad zsebbe. Rendes magánklinikán sem több a tarifa számlával, csak ugye ott kapsz rendes ellátást, meg annak töredéke az orvos fizetése.
Eszközök, alapanyagok, rezsi költség is nagyon magas.
Pl. egy ilyen átlag koronás ~500ezerbe kerül a kórháznak, az állam meg 100ezret térít.
Olvass, értelmezz!!!!
Ja. Egy álag osztályon mondjuk van 10 orvos, az öreg prof góré elteszi a lóvé 99%-át, a többi lófaszt se, a nővérkék meg max. bonbont kapnak...
Egyébként meg ha magánpraxisra jársz, fizesd meg. Az nem kötelező...
Itt hózápor volt, de már kisütött a nap, és olvad.
Szintén
Az orvosok magánrendeléssel 400-.at keresnének?
Sajnos volt most beteg a családban.
A szobában tartózkodók adtak 400 zsebpénzt az orvosoknak.
És több szoba van az osztályon
És utána kezdődik a magánrendelés.
Egy vizsgálat 18 papir.
De ismétlem, nem sajnálom tőlük.
Nem az övé a sok, az enyém kevés
Nálunk szállingózik a hó, most kezdte.
A reggelre bejelentett hóesés a rendkívüli helyzetre való tekintettel elmaradt. Csípös kora tavaszi idő, de süt a napocska
Én most nagyon büszke vagyok a gyerekekre is bent.... nagyon oda tették magukat és megértették, hogy mi a matek... úgy fognak pénzt kapni, ahogy lesz, mert a járulékokat és az adókat be kell fizetni, különben megbüntetnek minket. Úgyhogy a járulékok már félre vannak rakva, de teljes fizut előre láthatólag nem tudok adni, mert benyomtuk projektbe a pénzt ami majd 30-60 nap múlva jön vissza... és akkor mar valószínűleg karantén lesz, nem lesz termelés... úgyhogy amíg marad a teljes járulék fizetés addig a járulékok az elsők, és azok a kollégák, akiknek kevés van otthon, hogy megmaradjon a munkahelyük. Nem sírtak, nem estek kétségbe, csak 2x erővel odatették magukat. Ők most az én kis helyi hőseim....
Ugyan ez van az egészségügyben.
Csomó dolog van ami nem pénzen múlna, csak némi szándékon, a vízfejben.
Bár a 400 is csak ügyeleti díjjal van meg. A többi pénzt feleségem is másodállással keresi.
Ne mond hogy 40ezer forintot kapsz
Majd fogtok.

Megkezdik a mobil mintavételezést, hogy ne kelljen utazgatnia a gyanús eseteknek. (jó kurva anyjukat hogy ez csak most jutott az eszükbe, hiába kérték ezt az eleje óta)
Az utaztatás többnyire speciálisan felkészített mentővel történt, de nyilván terhelte a rendszert, és vissza is kell vinni ha a beteg kéri, mert se taxiba se buszra nem szállhat a gyanúsított, így pedig még inkább terhelte a rendszert, vagy felszállt a buszra és hazafelé végigköhögte az utazóközönséget.

A lassú felfogású vezetés, végre eljutott odáig, hogy a mintát a mentős is le tudja venni, és nem kell feltétlen az amúgy enyhe tünetü betegeket behurcolászni.
Sőt van olyan elképzelés hogy a többi egyenruhás is meg tudja csinálni, önkéntes alapon.
Mondtam asszonynak, hogy én is jelentkezek önkéntesnek, mert motorral gyorsan oda tudok menni a címre, és mint okleveles fotelszakértő, egy 10 perces eligazítás után én is meg tudom csinálni, de azt mondja civileket nem engednek.
Mondjuk nekem az a véleményem hogy nem kéne az egyenruhásokat erre pazarolni, ha van önkéntes, civil aki vállalkozik rá, márpedig lenne tömegével szerintem.
Miről beszél? Valahogy nincs kedvem fél óráig hallgatni ezt a dopeman gyereket.
Jó reggelt mindenkinek!