Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GP Pilot vagyok! A szavam maga a garancia! Viszont te ki is vagy? Ja igen, egy senki!
Előbb te.
Cetlivel igazold!
Nem tudom,neki írták fel,killer csávó mondta.Meg dumáltam a dokijaival.
én is szoktam kenegetni a láncot
a láncspay gyártók bekaphatják
nem állt fel tőle?
Ne terelj,beszéltem az orvosoddal és nagy reményeket fűzött hozzá.
Tudjuk, te azt használod az internet mellett! Javaslom tedd le mindkettőt és kezdj el...Ja ez a mondat a te korodban már értelmetlen.
Nem,nem vált be a Prozac sem.
Nem is unalmas lett, hanem fos! Mint az oldal!
"Unalmas lett a fal, így kénytelen leszek visszavonulni innen, se feljelentés, se nyomozás, se megverés, semmi."

Mi a tárgy? Az hogy unalmas! Mi a unalmas? A fal! Honnan vonulok vissza? Innen! Érted? Az üzenőfalról, te vén ratyi, aki kapuzárási pánik környékén kezdett elmotorozni, vagyis próbálkozna elég kevés sikerrel!
Szövegértelmezés! Ratyi!
Ratyi vagy!!
Ne igyunk előre Medvegyev elvtárs bőrére, avagy nyugtával (esetleg ÁFÁ-s számlával) dicsérjük a napot. Hetet. Hónapot...
Aszta,ez tényleg lelépett.
Igazi motoros idő van a határszélen: https://www.idokep.hu/hirek/hi...
Szia István! Ez a nap már ilyen lesz. csak elment a kedvem tőle, megtisztítom a láncot, és beolajozom. Attól talán visszajön egy cseppet!
Gánya trágya idő van itt is. Szevasz Józsi!
Reggel remekül indult a nap, sütött ahogy illik, a fekete rigó fújta a fa tetején torkaszakadtából aztán jött északnyugat felől egy bazi nagy felhő randa széllel és most az assza a nénikéjét, esik is pedig motorral akartam menni Keszthelyre, de abból ma nem lesz sámli.
Nyugis éjjel melózni, de ez a három hetente "Amerika" elég borzacskó. Nem sokan tudnak hozzászokni.
Szerencsére azt nem tudom, hogy milyen.
Jól bírod Te is szevasz.
Reggelt az iccakások gyöngyeinek
1óra azt irány az ágy
Csók bögyörő iccakás hét után ez van.
Neked is! Te se birsz aludni?