Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesz rá lehetőség, mindenféleképp ki fogom. A gixereken kívül úgyis még csak az er6 tanulómotorral mentem
Jól tette,brutál jól is megy a járgány.
Ha teheted próbáld ki.
Jut eszembe, te mint triumphos. Az Mt01-es barátom lecserélte a Yamahát egy 2013as Speed Triple R-re. Még csak a garázsban csodáltam meg, nagyon szép jószág
Most teljes idegállapotba kerültem, ezért délután gurulok 1et az S2R-es cimbimmel...
Nincs ilyen szerencsénk, ne örülj túl korán.
Melyik észlény ment el innen? Ezután mitől fog szaporodni az idefirkálás??
Már lehet nincs is itt. Sose tudjuk meg ki volt.
(beszarós szmájlí)
Búcsúzóul igazán elárulhatnád kivagy (egy fotó kíséretében), hol laksz, van-e motorod, ha van milyen.
Ki az valami lengyel motoros
Látom bevált a Prozac.
Big like!
Béke veled tezsvír!
Unalmas lett a fal, így kénytelen leszek visszavonulni innen, se feljelentés, se nyomozás, se megverés, semmi.
Akkor az 5 doboz bagó ára!
15 lityis.
Nem figyeltem a tankodat mekkora , de olyan 6 dobozonként egy tank benzin?
Több jut benyára.
Nem tapasz volt hanem tabletta, Tabex! És örülök hogy sikerült Neked is!
Szevasz Józsi! Nekem megy tapasz nélkül is.
Igen az elektronikát is tönkreteszi! Itt pedig ment ezerrel a probléma kicsinyítése!
Jó reggelt kívánok az Uraknak! Pálinkásat! Én akkor szoktam le a cigarettáról. Aki dohányzott közülünk, azoknak mindenkinek látszott a sugárzásmérővel a pajzsmirigye. Mert a munkahelyen volt ilyen műszer, a szalagmérlegek ellenőrzéséhez. És a Tabex segítségével sikerült leszoknom, a 100 tablettából 99 et megettem, mire elmúlt a nikotin-éhségem. Ne szokjatok rá az a legjobb . És az ismerősi-munkatársi körben legalább nyolcan meghaltak tüdőgondokkal abban az időben.
Mint mondtam a közvetlen sugárzás az epicentrumban kinyír majdnem azonnal,égett bőr,hányás,rosszullét,közvetlen sejtroncsolódás.Védekezés nem sok amit lehet,főleg védőruha nélkül ahogy a szerencsétleneket bezavarták.Ami viszont nagy tömeget érint nagy területen az a kiszóródás.
De PL próbáltak TV kamerás irányítású robotokkal küszködni még azokat is hazavágta a sugárzás.
Akik ott lapátheggyel szedik fel a szétrepült reaktorelemeket az egészségügyi határérték húszezerszeresét meghaladó közegben, azoknak teljesen mindegy volt sajnos. A környező lakosok, vagy a Közép-Európában élők számára meg lutri. A széljárás akár egészen kis területen is koncentrálni tudta az erősen aktív port. Magyarországon is volt több ilyen gócpont, ahol a szennyezett por koncentrációja nagyon nagy volt. Nálunk az iskolában minden gyermeknek megnézték az otthonról hozott kajáját és akinek zöldség volt benne, azt elvették és adtak helyette zsemlét.
Na ja,a közvetlen sugárzás elég jól tud kinyírni nagy mennyiségben,ha távolabb vagy a centrumtól inkább a porral beszívott részecskék hosszú távú hatása,nem véletlen a gázmaszk,esőköpeny és a folyamatos vizes mosás.