Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kit érdekel!
ez az erősebb fajta, ugye? Citromsárga kupakos
Mi a tököm az a birgó?
Ez most durva volt de őszinte és osztom is egy szinten. Más. Akcijás a birgó2őezer a tecsóba ha valakit érdekel 590pézért.
el kellene kezdeni alumínium szegecseket árulni kicsi pénzért
legalább gyors elfogynának az idióták
Te most nem egy dologról beszélünk az egyszer fix. Vannak lötyögős tárcsák amit Te de én sem sőt még a NASA sem fog neked órával kimérni mert lötyög, viszont lehet full sík a tárcsa de mégis fog ütni az óra szerint!

Olivérnek láttad a tárcsáját, az oldalra lötyög fél centit és mégsem üt.
Hidd el hogy órával nézve az oldal irányba nullás , mert ha nem az lenne , fékezéskor rugdalná a betéteket amit a fékkaron is éreznél !
Nekem még csak a szegecsek vannak meg. Pop.
Szerinted az igazi címem írtam rá?
Persze...Te küldted! Rajta volt a cím is a csomagon....de nem mondom meg senkinek!
GP Pilot felirattal, tudjuk...
Nekem még olyan sincs.... Csori vagyok.... Csak póló...
Ja. Meg mellé harcsabajusz+zalai köldök dukál.
Nincs chopperom és ez vagány dzseki, nem ilyen kárpátiás.
Chopper tempóhoz az dukál!
Nekem szegecses bőrdzsekim van
Olvasd el amit Zoli ajánlott.

Oldalirányba miért kell nullás legyen? Ezeknek pont az a lényege hogy lötyögjenek.
Azt írtam lehetni lehet , de vagy csak ekecseled , vagy ha rendesen felakarod újítani drágább lenne a végeredmény mint az új ! Gondold végig . elképzelésem nekem is lenne meg láttam is oldható szegecselést ! Szóval a gépműhely , normálisan szétbontja a tárcsát , megköszörüli , mert ha szét van szedve akkor már értelmetlen vályús tárcsát visszatenni , aztán mivel a szegecs kinyújtotta a lyukakat , azt rohadt precízen a tárcsa és tartót vonalba felfurni , vagy marni /honolni/ , Elkészíteni a szegecseket lehetőleg nem trombita lemezből , összerakás után órázni , ha nem jó akkor szét az egész és újra egybefúrás nagyobbra egészen addig míg nullás nem lesz oldal irányba is és radiálisan is /nem tojás/ . Ezt olyan műhelybe végeztetni ahol a nevüket és felelősségüket adják /műbizonylat/ hogy ha netán ledaráll a tárcsa és perec van miatta legyen aki fizeti a révészt ! Mert ugye a tárcsa nem egy szaros kipuffogó amit elhagysz , aztán csak megrántod a válladat !
Nem sértődni kell hanem gondolkodni ! Számolni ! Most is állítom , meg lehet csinálni ! De én inkább kib@sznám a szemétre ha szegecses lenne , de szerencsére a kawák elkoptatják a tárcsát inkább a betétek találkoznak szembe , mielött a szegecsek lazák lennének !
na jooo akkor nem lehet megcsinalni semmit jobb minosegben mint a gyari alkatresz.
A hinson kuplungok, boyesan vizpumpak mind mind szarok.

Na szia !
Német autóknál ez az érték 100%
Ezt most te komolyan állítod , és el is hiszed magadnak a baromságot ?! Lehetni lehet , de csak ekecselés az egész ! Ha ez működne rendesen , nem csak két webshop-ban lehetne a szegecset beszerezni , fixet vagy zégeres kivitelt . A gyárak feltüntetnék a szerelhetőséget ill. cseredarabokat , a szervízek mindenhol árulnák ill. szerelnék a tárcsát !
Főleg mikor a pályás matyik írnak ilyen ostobaságot , hogy ő otthon megszegecseli ! Ha valaki majmot tart banánt adjon neki mert a kenyértől jóllakik , de egyszercsak beledöglik ! Szóval megnézheted hogy a pannonia ringen hány kókányolt tárcsát találsz a bike-okon ! Ráteszed a szintert ami faszán fog , míg meg nem nyújtogatja a szegecsek nyakát , /főleg a TESCO-s motorok/ , aztán közúton meg alig tudsz megállni vele ! Szóval fogd a nyúlott tárcsát azt b@zd ki a szemétdombra mert a te ill. a másik élete többet ér !
Ez épp olyan jól sikerül mint a hengerek nicasil-ozása európába egy helyen készítik , azt vagy jó lesz vagy nem ! Vagy a főtengely köszörülés , az is a nagy menők spórolása , aztán jobb esetben csak anyagi bukta ! Próbálkozni lehet sokmindennel ,volt idő /1990/ teljesen kettérepedt tárcsát hegeszttettem fel , majd köszörülés , és kiválóan működött . Akkor nehéz volt hozzáférni ilyen holmihoz , és a szükség törvényt bontott . De ezt másra ráerőltetni hogy ez így működik , nagy ostobaságra vallana !
A motorodon az alkatreszek 90%at meg lehet csinalni jobb minosegben. Akkor miert ne lehetne a tarcsakat tokeletesen ujraszegecselni? Lehet.

Ebbol van a sertodes hogy allitasz valamit, pedig nem ertesz hozza es utana ha rad szolnak akkor hobologsz.
Az lesz majd