Te most nem egy dologról beszélünk az egyszer fix. Vannak lötyögős tárcsák amit Te de én sem sőt még a NASA sem fog neked órával kimérni mert lötyög, viszont lehet full sík a tárcsa de mégis fog ütni az óra szerint!
Olivérnek láttad a tárcsáját, az oldalra lötyög fél centit és mégsem üt.
Azt írtam lehetni lehet , de vagy csak ekecseled , vagy ha rendesen felakarod újítani drágább lenne a végeredmény mint az új ! Gondold végig . elképzelésem nekem is lenne meg láttam is oldható szegecselést ! Szóval a gépműhely , normálisan szétbontja a tárcsát , megköszörüli , mert ha szét van szedve akkor már értelmetlen vályús tárcsát visszatenni , aztán mivel a szegecs kinyújtotta a lyukakat , azt rohadt precízen a tárcsa és tartót vonalba felfurni , vagy marni /honolni/ , Elkészíteni a szegecseket lehetőleg nem trombita lemezből , összerakás után órázni , ha nem jó akkor szét az egész és újra egybefúrás nagyobbra egészen addig míg nullás nem lesz oldal irányba is és radiálisan is /nem tojás/ . Ezt olyan műhelybe végeztetni ahol a nevüket és felelősségüket adják /műbizonylat/ hogy ha netán ledaráll a tárcsa és perec van miatta legyen aki fizeti a révészt ! Mert ugye a tárcsa nem egy szaros kipuffogó amit elhagysz , aztán csak megrántod a válladat !
Nem sértődni kell hanem gondolkodni ! Számolni ! Most is állítom , meg lehet csinálni ! De én inkább kib@sznám a szemétre ha szegecses lenne , de szerencsére a kawák elkoptatják a tárcsát inkább a betétek találkoznak szembe , mielött a szegecsek lazák lennének !
Ezt most te komolyan állítod , és el is hiszed magadnak a baromságot ?! Lehetni lehet , de csak ekecselés az egész ! Ha ez működne rendesen , nem csak két webshop-ban lehetne a szegecset beszerezni , fixet vagy zégeres kivitelt . A gyárak feltüntetnék a szerelhetőséget ill. cseredarabokat , a szervízek mindenhol árulnák ill. szerelnék a tárcsát !
Főleg mikor a pályás matyik írnak ilyen ostobaságot , hogy ő otthon megszegecseli ! Ha valaki majmot tart banánt adjon neki mert a kenyértől jóllakik , de egyszercsak beledöglik ! Szóval megnézheted hogy a pannonia ringen hány kókányolt tárcsát találsz a bike-okon ! Ráteszed a szintert ami faszán fog , míg meg nem nyújtogatja a szegecsek nyakát , /főleg a TESCO-s motorok/ , aztán közúton meg alig tudsz megállni vele ! Szóval fogd a nyúlott tárcsát azt b@zd ki a szemétdombra mert a te ill. a másik élete többet ér !
Ez épp olyan jól sikerül mint a hengerek nicasil-ozása európába egy helyen készítik , azt vagy jó lesz vagy nem ! Vagy a főtengely köszörülés , az is a nagy menők spórolása , aztán jobb esetben csak anyagi bukta ! Próbálkozni lehet sokmindennel ,volt idő /1990/ teljesen kettérepedt tárcsát hegeszttettem fel , majd köszörülés , és kiválóan működött . Akkor nehéz volt hozzáférni ilyen holmihoz , és a szükség törvényt bontott . De ezt másra ráerőltetni hogy ez így működik , nagy ostobaságra vallana !
legalább gyors elfogynának az idióták
Olivérnek láttad a tárcsáját, az oldalra lötyög fél centit és mégsem üt.
Oldalirányba miért kell nullás legyen? Ezeknek pont az a lényege hogy lötyögjenek.
Nem sértődni kell hanem gondolkodni ! Számolni ! Most is állítom , meg lehet csinálni ! De én inkább kib@sznám a szemétre ha szegecses lenne , de szerencsére a kawák elkoptatják a tárcsát inkább a betétek találkoznak szembe , mielött a szegecsek lazák lennének !
A hinson kuplungok, boyesan vizpumpak mind mind szarok.
Na szia !
Főleg mikor a pályás matyik írnak ilyen ostobaságot , hogy ő otthon megszegecseli ! Ha valaki majmot tart banánt adjon neki mert a kenyértől jóllakik , de egyszercsak beledöglik ! Szóval megnézheted hogy a pannonia ringen hány kókányolt tárcsát találsz a bike-okon ! Ráteszed a szintert ami faszán fog , míg meg nem nyújtogatja a szegecsek nyakát , /főleg a TESCO-s motorok/ , aztán közúton meg alig tudsz megállni vele ! Szóval fogd a nyúlott tárcsát azt b@zd ki a szemétdombra mert a te ill. a másik élete többet ér !
Ez épp olyan jól sikerül mint a hengerek nicasil-ozása európába egy helyen készítik , azt vagy jó lesz vagy nem ! Vagy a főtengely köszörülés , az is a nagy menők spórolása , aztán jobb esetben csak anyagi bukta ! Próbálkozni lehet sokmindennel ,volt idő /1990/ teljesen kettérepedt tárcsát hegeszttettem fel , majd köszörülés , és kiválóan működött . Akkor nehéz volt hozzáférni ilyen holmihoz , és a szükség törvényt bontott . De ezt másra ráerőltetni hogy ez így működik , nagy ostobaságra vallana !
Ebbol van a sertodes hogy allitasz valamit, pedig nem ertesz hozza es utana ha rad szolnak akkor hobologsz.