Még a 90es években mentünk a Hungaroringre egy versenyre....na de előző este volt egy spontán buli Reggel mikor vettem fel a motoros ruhát még rendesen tántorogtam Az odaút felére nem is emlékszem Ha akkor megállított volna egy rendőr,felhajtom a plexit tuti elkezdett volna énekelni az alkoholgőztől
évek óta ezt iszom, volt hogy 3 üveg után kicsaptam az asztalra a saját mézes pálinkám(70es páleszbe megy a méz) aztán a kettes pet 3/4 részét ketten megittuk még vagy 5 üveg borral
és másnap tudtam motorozni
szóval valami elromlott a szervezetbe. idéntől pia helyett fagyi meg jégkrém lesz a menő, remélem nem leszek cukorbeteg ezektől a szaroktól
Bort nagyon ritkán iszom,pedig ex apósomnak néha 4ezer liter is volt a pincében... Sör meg rövid.... De abból is már ritkán pálinkát,inkább keserű likőröket....
na de amikor 2 üveg bor után 3 napig ég a gyomor az nem terészetes
persze volt mellé egy kis sör is meg pár korty pálinka, de simán tudtam állni meg járni
Volt amikor 25 hektó bort szüreteltünk, lévén ez a Badacsony-i borvidék. De amit dolgozni kell vele??!! A fele életemet a szőlőben töltöttem.
Munkából a szőlőbe, majd onnan alvás, majd megint a munkába. Tavasztól késő őszig.
és másnap tudtam motorozni
szóval valami elromlott a szervezetbe. idéntől pia helyett fagyi meg jégkrém lesz a menő, remélem nem leszek cukorbeteg ezektől a szaroktól
persze volt mellé egy kis sör is meg pár korty pálinka, de simán tudtam állni meg járni
Munkából a szőlőbe, majd onnan alvás, majd megint a munkába. Tavasztól késő őszig.