Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát bizony szar is a másnap.... olyankor legjobb gyorsan meginni valamit.Kutyaharapást szőrével....és nem hülyeség.Hamar helyrehozza a gyomrot és megszünteti a lelkiismeret furdalást
öregszem
legutóbbi 2 alkalommal is 3-4 napig beteg voltam. ami nem volt jó.
ráadásul alig ittam, volt hogy ettől 3x annyi került a szervezetbe hiba nélkül
Nem lehet ezt tudni....nekem volt olyan ismerősöm,aki nem ivott,nem dohányzott,nem drogozott nem nőzött.....mégis meghalt 6hónapos korában...
Mértékkel ! És az nem a sajtár-vödör-kármentő. Túl sok ismerősöm volt akik nem tudták mennyi elég 38-50-51 évesen elmentek.
Pedig a detoxikálónál nincs jobb
Remekül lehet haverkodni

U.i. 1. Alkalom ingyenes
Csak az a fránya másnaposág ne lenne
Semmi vész, az a bor roppant pontosan műszakilag irányítottan folyik nemám csak úgy semerre ebek harmincadjára!!
Azt megértem,hogy valaki leszokik a dohányzásról,én is abbahagytam majdnem 30éve... Na de az ivás az más...az hülyeség,hogy az ember soha ne igyon semmi alkoholt alkalomadtán
nofaca
én meg most váltam nemivóvá amikor hegyekbe folyna a badacsonyi bor.......
Hales!!
Ez természetes vagyis a minimum.
Csak annyit kérek előtte szóljatok, hogy számítsak rá, hogy jöttök !!
Nyáron kipróbáljuk az a 25ös kukkert. Majd viszek a bor mellé tüskét.
Pálinkás Jó estét nedves motorostársak!! Allah növessze hosszúra és keményre igazhitűek! Zikkáll!! Ha nyáron, idetoljátok a motorotokat akkor nézelődhetünk az Univerzumban a felszerelésemmel . Utána meg a szemetek élességének a növelésére iszom egy pohár vöröset!! Meg most is mindjárt. Csak én! Aztán majd jól rátok olvasok!!
Vágom.
Romnyi mogonya... Ugyanezt jelenti,csak helyi aspektusban
Néger mindzsó... fekete csempe rózsaszín fugával.
Ha be nem szippantotta egy fekete lyuk... Amik egyébként akkor keletkeztek,mikor Isten nullával osztott!
Na várjál csak majd elektro Józsi +mondja a tutit.
ja és ögegfaterod tuti nem raboltuk el
csak ti gagyi kondikkal csináltátok ami túltöltődés esetén szerkezetileg sérül
na ezt hidaltam át egy okos megoldással
Hűűű baccátok+ esti bolondéria...
Ezen már rég túl vagyok.... A pajzs a támadó energiát használja fel és építi be a saját védelmi rendszerébe. Ezt már nagyapám is felvázolta,aki azt állította,hogy elrabolták a földönkívüliek! A földönkívüliek persze tagadták!
ma kiagyaltam az energiafegyverek elleni energiapajzs energiaellátását . teljesen önfenntartó lett a cucc
Vagy új a kód.
Ja,szólt a szomszéd,hogy új reutert vett...