Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi akkor így pontos! Emlékszem én is mennyire nyugtatgattak mindenkit, hogy nem lesz semmi sem fertőzött nyugodtan zabálhatunk mindent... stb
A katasztrófa a csernobili erőműben történt,pripjaty tőle 20 km-re volt,csak a radioaktív kiszóródás miatt kellett mindenit kitelepíteni.
De csak a pontosság miatt.
Mit vársz olyan helyről, ahol valami harmincvalahány a halálos áldozatok hivatalos száma.
Basszus egyik híradósnak sem szólnak, hogy nem Csernobilban volt a katasztrófa hanem Pripjatyban. Mert ugye Csernobil az erőmű neve.
Reggelt
Egy kicsit hűvös volt a robeszon, de a réteges öltözet csodákra képes
Na akkor jó reggelt
Volt egy ember,aki úgy hívtak,hogy Szaros István.... Na ez elment a "kormányablakba",hogy megváltoztassa a nevét Ott mondták is neki,hogy nem csodálkoznak,hogy változtatni akar...És mire szeretné változtatni?-Szaros József!
Nem Zsótti hidd el nem vagyok olcsó János mivel Pista vagyok.
Máramennyiben nem lopta....
Hát hogyne látnám. Csak az nem a sisaké, hanem Pocsié.
Ne dumálj kupeckával vagytok 4kézben. Ba-szott üdülő ez a sok idióta szmájlííí...
Há hogy lenne,a legyek hordják össze.
Tudjuk! Nincs munkád!
Nem látod,hogy van?
Nincs és nem kell, mivel fényérzékeny a szemem így mindig kell ha van sityak ha nincs. Sz@r nagyon...
Már bezártam.
Ne élj vissza a képemmel! Ez az én kocsim!
Neked kéne gyógyszer! Kapuzárási....
Nincs benne napszemcsi?
Végy ilyet jó huzatos, hangos, és körbefordul a fejeden!
Milyen július 1?Most szombaton nemzeti majális a szigeten..... Kárpátia,Lord...
Clam!
Jóó ez a sipka, bár alig kapok levegőt!
Én kussban vagyok bár sisak alatt szoktam fütyülni Iron Maiden számokat közbe-közbe... Július 1. gyertek az amper fesztiválra...