Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs...miért?
Nem merek a közelébe menni - már 2 kardja van!
Na..neked annyi...Bogyó levadász!
Ilyenem van itthon egy dobozzal, munkavédelmi jelleggel vettem vagy négy dobozzal pár éve. De már nem sok poros munkát csinálunk.
Vannak ilyen példák, de ők vannak kevesebben, mégis az összes bagós ebben reménykedik.
Cseréld el egy lakásra !
Meg tudnám magamnak is szerveztetni öcsémékkel - de franc tudja, nem vágyom rá....
Neked van török rokonod vagy török céged?
Azt most kerülni kell állitólag, kesztyűbe meg milyen már
Ha Debrecenben jársz szervezek neked egy ilyen sétát
10 maszk egyben eladó 80 ezerért
Aki időben gondolkodik annak van
Sajnos nem szép betegség egyik fajtája sem. A dohányosokat én is elvinném egy ilyen gyárlátogatásra, annak ellenére hogy nem gondolom mindenkire egyformán hat. A génállomány itt is beleszólhat. Apám 16 éves korától haláláig szivta, igaz a végén már dugiba mint a gyerekek mer anyám baszogatta érte, de 74 évesen nem a dohányzás vitte el.
A viccet ismered, ugye?
- Mivel lehet megelőzni a tüdőrákot?
- Infarktussal.
De előtte / utána ,mossátok meg!
Be bazdmeg. Komolyan be...
Na meg elárult pár statisztikai adatot meg stb....egyszóval meggyőzött.
Kezet rá...
Tehát akkor mégis csak bexartál....
Beszéltem boktosokkal, kibaszott sok festék fogy. Szerintem mindenki erre gyur ha otthon kell maradni.
Sok? Szinte az ossszes és van amelyik büszke magára, hogy milyen bátor
Egy rákkutató ismerős végigvezetett a Debreceni tüdőklinika fekvőbeteg részlegén. Azóta nem cigizek
Nálam az eloszoba lesz soron
Ebben is igazat adok neked.Én konkrétan nem veszek fel, már csak azért se mert kapni se lehet. Meg egy csomó mást sem. Legfontosabbnak azt tartanám ha a veszélyeztetettek otthon maradnának, de még mindig sok idős ember mozog.
Nálunk ugyanez itt a hideg is, kint most úgyse kellemes a kertészkedél, szépen ki lesz festve a hàz
Hogy ti milyen szépen tudtok udvarolni a másiknak