Tévedés. Én ugyan akkoriban egyáltalán nem motoroztam, de sok ismerősöm igen. Az MZ-sek jártak mindenfelé (külföldre is), a JAWA-sok (de főleg a Pannónia-tulajdonosok) meg szereltek egész hétvégén.
A kettes is sokkal jobb mint ezek a vékony izémizék. Ne dobjátok ki mert hiány..fertőtlenítsétek le és öblítsétek ki!
Viszont van az orvosi ruhaanyagból készült mosható maszk...ha kívülről befújod fertőtlenítővel az is jó. Állítólag!!
Én mindig 3-ast vettem, mert az olcsók soha nem passzolnak rám.
Aztán vettem egy rendes műanyag gázmaszkot, azóta nem költök ilyenekre, mert az sokkal kényelmesebb.
Most néztem hogy lehet veszek bele új szűrőt, de ahol vettem autófesték boltban, még a "légzés védők" menüpontot is törölték a weblapról. Gondolom elegük volt a sok pánikvásárló zombiból.
A kettes is jobb mint a semmi. Ezeknél a vékony sebészmaszkoknál lényegesen többet ér, de egyik sem 100%, szóval a távolságot amúgy is érdemes tartani.
nekem is volt egy csomó a többsége anyámnál landolt, allergiás a porra aztán ha ezt felvette akkor nem trüsszögött egész nap
pl ha megetette reggel a nyulakat és adott enélkül szénát nekik máris minden baja volt
mondjuk ebből a 10ből csak 2db a maxi ffp3as a többi kettes
Egyetemen nekem is volt egy boncmester ismerősöm. Ott szerelte a boncasztalon a Jawa350-est a hullák között
Sajnos már kirúgták, mert mint minden rendes boncmester ő is alkoholista lett.
https://hu-hu.facebook.com/pag...
A gyári eredeti alkatrészekkel is éppen elég demoralizáló egy Jawa.
Amíg ment addig jó motor volt de soha annyit nem köpködtem mint azzal a motorral.
Viszont van az orvosi ruhaanyagból készült mosható maszk...ha kívülről befújod fertőtlenítővel az is jó. Állítólag!!
https://www.uvex-safety.hu/hu/...
Aztán vettem egy rendes műanyag gázmaszkot, azóta nem költök ilyenekre, mert az sokkal kényelmesebb.
Most néztem hogy lehet veszek bele új szűrőt, de ahol vettem autófesték boltban, még a "légzés védők" menüpontot is törölték a weblapról. Gondolom elegük volt a sok pánikvásárló zombiból.
pl ha megetette reggel a nyulakat és adott enélkül szénát nekik máris minden baja volt
mondjuk ebből a 10ből csak 2db a maxi ffp3as a többi kettes
Sajnos már kirúgták, mert mint minden rendes boncmester ő is alkoholista lett.