Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az német cigány...valamivel jobb...talán..
Tévedés. Én ugyan akkoriban egyáltalán nem motoroztam, de sok ismerősöm igen. Az MZ-sek jártak mindenfelé (külföldre is), a JAWA-sok (de főleg a Pannónia-tulajdonosok) meg szereltek egész hétvégén.
Pedig a többihez viszonyítva az, még egy jó motor volt!
Viszont jól fogynak benne a BMW-k, Mercedesek.
Ez nagyon fárasztó sorozat, még a Derrick is jobb volt
Pedig Semir Gerkhan tök jó fej. Csak célozni nem tud a pisztolyával....
https://hu-hu.facebook.com/pag...
Azok cigányok...én Magyar vagyok. 12 éve voltam kint nyaralni ,soha többet nem megyek az tuti. Büdös ,koszos cigány mind...
Tegnap láttam egy török kamiont aminek az elején nagy betűkkel az ALFA szerepelt és rögtön azt gondoltam, hogy egy rokonodé a kamion.
Nagyon elvonatkoztatott egy szakma. És egyhangú is....
Vegyetek áramtesztert, bár az nem tom mér jó, de karantén idején jo lehet
10-ből 9 alkoholista.
Meg ha sok a halott,elfoglalják az asztalt...áll a meló

A gyári eredeti alkatrészekkel is éppen elég demoralizáló egy Jawa.
Amíg ment addig jó motor volt de soha annyit nem köpködtem mint azzal a motorral.
Biztosan nem kapott gyári JAWA alkatrészeket. Az utángyártott sz@rokkal kínlódni meg nagyon demoralizáló lehet...
A kettes is sokkal jobb mint ezek a vékony izémizék. Ne dobjátok ki mert hiány..fertőtlenítsétek le és öblítsétek ki!
Viszont van az orvosi ruhaanyagból készült mosható maszk...ha kívülről befújod fertőtlenítővel az is jó. Állítólag!!
Vajon miért?
Na itt van az FFP minősítés mit jelent, pár százalékkal gyengébb csak, szóval talán életben maradsz
https://www.uvex-safety.hu/hu/...
Én mindig 3-ast vettem, mert az olcsók soha nem passzolnak rám.
Aztán vettem egy rendes műanyag gázmaszkot, azóta nem költök ilyenekre, mert az sokkal kényelmesebb.
Most néztem hogy lehet veszek bele új szűrőt, de ahol vettem autófesték boltban, még a "légzés védők" menüpontot is törölték a weblapról. Gondolom elegük volt a sok pánikvásárló zombiból.
A kettes is jobb mint a semmi. Ezeknél a vékony sebészmaszkoknál lényegesen többet ér, de egyik sem 100%, szóval a távolságot amúgy is érdemes tartani.
hegesztésnél ez is tökéletesen szűri a füstöt, ha valami okádék olajos szarokat csinálok és sokat fel szoktam venni ha nem kint vagyok
FFP2-es
Azt meg se néztem milyen.
nekem is volt egy csomó a többsége anyámnál landolt, allergiás a porra aztán ha ezt felvette akkor nem trüsszögött egész nap
pl ha megetette reggel a nyulakat és adott enélkül szénát nekik máris minden baja volt
mondjuk ebből a 10ből csak 2db a maxi ffp3as a többi kettes
Egyetemen nekem is volt egy boncmester ismerősöm. Ott szerelte a boncasztalon a Jawa350-est a hullák között
Sajnos már kirúgták, mert mint minden rendes boncmester ő is alkoholista lett.