Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a fizikus módszer.
A matematikus kiszámolja a vödör térfogatát, és a mákszem méretével elossza.
A mérnök pedig megnézi a vödör katalógusban, az adatlapot, hogy mennyi mákszem a kapacitása

De a statisztikusnak ránézésre kell megbecsülnie.
Megjött a villany! nem tudom mi volt ez a szűk 2 órás kimaradás - rég volt ilyen. Legfeljebb percekre szokott elmenni, az is csak nagy viharban.
mindegyik 1600 ilyen hátsó lámpával jött ki. Az 1500-nek volt másabb
De jó autó..nem talált amúgy
Alfa ? az sosem volt jó autó
lőrincczu most nem érzi jól magát mert 40 %-ot estek a részvényei, úgy hogy most máűr nem tartozik a dollármilliomosok közé(átmenetileg9 csak olyan 800 millió dollárja van. Aztán ha ennek vége az én befektetéseim fognak egy egy hajítófát érni néhány hónapon belül kiderül
bratyónak meg 1,6-osa volt de luxe Annak már ilyen hátsó lámpája volt(a tolatólámpa a lényeg)
Apósnak van egy a 70-es évek végéről pár évesen vette 82-ben Azóta az anyjánál áll a garázsba pikk-pakk állapotban eredeti rendszámmal. (kb mint a képen) ez a fajta hátsó lámpás még. fizetve van utánna minden kb. évente egyszer áll ki vele elhúzni egy utánfutót. havonta egyszer beindítja. Após az a fajta ember akinek mindíg volt autója de sosem használta mert kímélte Azóta is biciglivel jár az autó meg szűk 40 évben ot áll a garázsban 2 évente műszakiztatva, kötelező biztosítással
Az én kocsim nem tömegszar...na ez az Alfaság
álmok Épp akartam mondani amikor itt festegetek nálam azt rendelitek magatoknak a pizzát 1-el többet rendeljetek,hogy nekem is legyen
Lófaszt neked puszira, Lőrincz után nem sokkal állsz a vagyonoddal, full milliomos ingatlan halmozó vagy. triplaáron megcsináljuk plusz utazás plusz szállás, mindennap kétszer kávé, reggeli ebéd, meg desszert.
Enyém, még 94-ben vettem, aztán 2002 körül elém fordult pesten egy fasz, akkor az eleje tört. De mivel előtte raktam rendbe a motort teljesen, megcsináltatttam. Festés maradt el. De mivel kellett másik autó, vettem mindig valami olcsó lomot, aztán jött a gyerek kellett egy normálisabb, ez meg elfelejtődöt anyámnál a garázsban. Pár éve áthoztam a saját garázsba, hogy majd hozzáfogok a mostmár mechanikailag is álltában leamortizálódott gépnak, millió cuccom van, mindig ladás voltam a szoc korszakban. Most már azért van amit kéne kasztnizni is bár apróságok, meg a szin aztán végig menni féken, kormányon motoron. Belsejét rendbevágni kárpit űgyileg és kész. Szóval elég szar majd husz év állás után a fényezésre leállított jószág, de garázsba állt végig. Szal ennyi, kocka 1500.
pedig annélkül nincs alfaság
te úgysem tudsz olyat ne próbálj vagánykodni
verolexbe 350 jáwa motor volt a tesómnak. Mi azzal jártunk suliba ment mint az ezüstnyíl
meg horgászengedély is jól fogy
na ha ti ketten befejeztétek a festegetés szeretettel várlak ide benneteket unalmatokban szépen puszié kifestetek nálam
űNem volt szándékomban a festetés de a ráérő ingyen munkaerőt ki kell használni
100 öregasszony sem tudna megtippelni egy vödör mákszemet még véletlenszerűen sem. egész megdöbbentő eltérések lennének. ráadásul egymás tippjeinek ismerete nélkül kellene tippelni. valószínüleg köszönő viszonyba sem lenne a valóságtól. te sem tudnád megmondani, hogy egy vödör mág fél millió szem vagy fél milliárd, vagy mennyi a kettő között. Nyílván ki lehetne góglizni,hogy egy mákszem átlag mérete egy vödör térfogata abból lehetne egy erős tippet csinálni, de ha ránézel a mákkal teli piros vödörre elképesztő marhaságot fox mondani
Ennyi...kivéve a BMW. Valahogy az nem jön be.
hüje.
rágó, napszencsi, marbi,pitbúl, bmw, autókúlcs pörgetés az új körül, izompoló, tetkó
Mija f.szt nem értesz?
van zsigulid ami 15 éve a garázsban áll? Dobj már róla néhány képet meg mi a története? Hogy maradt az nálad
én azt úgy csinálnám,hogy kiszámolnák 1000 szemet azt lemérném, majd a vödör mákot lemérném és kivonnám belőle a vödőr súlyát, azt kapnék egy elég közeli eredményt
nagyjából hasonlóak az adatok remélem nem énrám gondoltál
Egyébként egyszer csak el kezdtem köhögni tőle reggel, meg este
utánna azon kaptam magam, hogy akárhányszor rágyújtok köhögök dohányzás közben.
Aztán előszőr úgy próbálkoztam, hogy nem veszek meg egy csík cigit ahogy szoktam, csak veszek egy dobozzal azt nem szívom el egy nap alatt hanem elosztom egy hétre.
Ez ideig óráig működött, de csak nem volt jó, csak vettem egy csikkal megint mert meguntam egyenként venni minden nap a dohányboltba
Aztán megint nem történt semmi úgy volt, hogy úgy járok, minjt bogyó, hogy nekem ennyi idő után ez esélytelen Aztán januárban hazajött a haver amerikából. összeültünk régi haverok egy pókera. Jólberúgtunk meg tuti elszívtam estétől hajnalig vagy 3 doboz cigit. Ilyenkor az szokott lenni, hogy 3 napig rá sem tudok nézni.
Na mondom MOST Aztán azóta nem gyújtottam rá A kocsiba maradt még 2,5 doboz cigi minden nap látom meg rakosgatom a menetlevél miatt de teljesen hidegen hagy
hát ha nem megy nem kell erőltetni
mindenkit a vonat sem üthet el
én még csak január vége óta 30 év után azt hittem ez nehezebb lesz