Az úgy fog maradni egy darabig. Próbáld megakadályozni hogy begyulladjon (napi pár öblögetés egy-egy korty svédkeserűvel), ha meg fájni fog, akkor sürgősségileg ki kell húzatni. Azt tudtommal megcsinálják.
Mondjuk vélhetően először ki kéne tisztitani hogx ne zárjon be semmi oda nem való baktériumot meg miegyebet. Nálunk akihez járok (maszek) naponta két órát van ugyan de azt mondta csak huzni lehet, tömni most nem. Meg hát a gyökérkezeléseket nem lehet félbehagyni. De nekem is fel lett függesztve a fogászat emiatt, pedig én (is) kivételezett vagyok nála.
a helyi 70+éves az már vagy 2 hete nem rendel, pár magánt kérdeztünk de senki sem akar
lehet most hónapokig szünete minden
valami ilyesmi a terv: https://www.fogaszatianyagok.h...
bár fogalmam nincs mi lenne a jó
csinált már valaki otthoni ideiglenes fogtömést?
egy fogorvos se akar betömni, bizonytalan ideig felfüggesztette mind a praktizálást
aztán pont most kellett egy csontra akaratlanul ráharapni
ne tudd meg milyen sztorikat lehet hallani, ki mikor kit mocskolt meg , mennyit ittak ettek stb
ezzel szemben látom a dolgozói kifizetést is
ismerek olyan brigádot aki fizettek egy lánynak másfél millát 2 hétre, aztán szanaszét gyalázták egy baráti nyaraláson, mondjuk ha fele igaz akkor se volt semmi, néha alig kaptam levegőt a röhögéstől mesélés közben
persze ha az üzletről van szó egyből bekapcsol a sírás üzemmód hogy ez már nem is éri meg már évek óta szinte nullás az üzlet, csak azért csinálja mert mit is tudna mást csinálni helyette
többire meg jó lesz a fegyvertisztító kefe, elöl van faszán látni
lehet most hónapokig szünete minden
valami ilyesmi a terv: https://www.fogaszatianyagok.h...
bár fogalmam nincs mi lenne a jó
egy fogorvos se akar betömni, bizonytalan ideig felfüggesztette mind a praktizálást
aztán pont most kellett egy csontra akaratlanul ráharapni
ezzel szemben látom a dolgozói kifizetést is
ismerek olyan brigádot aki fizettek egy lánynak másfél millát 2 hétre, aztán szanaszét gyalázták egy baráti nyaraláson, mondjuk ha fele igaz akkor se volt semmi, néha alig kaptam levegőt a röhögéstől mesélés közben
persze ha az üzletről van szó egyből bekapcsol a sírás üzemmód hogy ez már nem is éri meg már évek óta szinte nullás az üzlet, csak azért csinálja mert mit is tudna mást csinálni helyette
Járok jó sokhoz