Találtam még 3db algopirint szóval nem állunk rosszul
A 2018-19 cuccok jegelve vannak vírus után ki kell dobni őket. Azt hiszem a gyógyszertárban gyűjtik még ezeket
Többnyire jó a vérnyomás ha fáj akkor se több
Vagyis orvosilag szar mert 130 felett van de ha akarta van akkor mindig elmegy a kép ha guggolásbol felállok
Tegnap 134 volt mert épp elemet cseréltem benne és megmértem
Te is annyira vagy szakember, mint én: neked a feleséged az orvos, nekem az öcsém és a sógornőm, valamint néhai édesapám (volt).
Már ne is haragudj. Gondolkodni meg talán nem bűn (legfeljebb a kormányunk szerint).
Nincs ezzel baj. Ha nincs súlyos tüneted legjobb ha otthon maradsz, ha rosszabbodik, akkor viszont telefon, és mennek érted.
Jelenleg amúgy is, úgy kell tekinteni magunkra és minden más emberre mintha fertőzött lenne.
Paracetamol vény nélkül kapható legtöbbször. A legtöbb megfázás elleni szerben az van, azt nyugodtan vehetsz. Pl. Panadol.
Láz ellen jó, és kíméletes.
Algopyrin viszont elég elavult és vényköteles, hatásos, de csökkenti a fehérvérsejt számot, ami tartós szedésnél gond lehet, hiszen gyengíti az immunrendszert.
Inkább Algoflexet vegyél helyette, annak kevesebb a mellékhatása, és szintén hatásos.
Én ezenkívül Aspirin C-t tartok itthon. Az meg vérzékenységet okoz, (tehát tartósan azt sem szabad szedni) de kezdeti megfázásos tüneteknél nekem az volt eddig a leghatékonyabb.
Más gyógyszer nagyon nincs is itthon, asszony szerint felesleges (természetesen a krónikus betegségekre felírtakon kívül) talán még morfiumot érdemes beszerezni végszükség esetére
Rendeld meg neten ha a helyi patikában nincs. Tudtommal nincs hiány a fentiekből.
Én ibuprofent szedek minden fájdalomra - de most állítólag az nem az igazi. Pedig Algoflex Forte van itthon dögivel, a javasolt paracetamolból meg semennyi.
Sok szabadon vehető enyhe fájdalomcsillapító van (asszem a Quarelin pont vényes) A Q nekem másnapossági fejfájásra vált be eddig legjobban, sima fejfájás vagy frontra meg az Advil.
A fertőzött / halott pont nem jelent semmit. Ha most hirtelen megállna az egész járvány (tehát új megbetegedés egy sem lenne), akkor is a már most fertőzöttek közül (tehát akik a statisztikában szerepelnek - jelenleg kórházban vannak ) temérdek ember fog meghalni. Ma, holnap, vagy két hét múlva.
én eszek évente kb 3-5 db qualerin tablettát
néha elkap a fejfájás akkor szoktam eszegetni 2-3 havonta előfordul, az a fura ha nem sezem meg napokig tud fájni, nem nagyon de érzem hogy szar
dokinál se voltam már nagyon régóta, itthon kúrálom magam a csodaszerekkel, c vitamin meg a propolisz kb mindenre elég szokott lenni
A 2018-19 cuccok jegelve vannak vírus után ki kell dobni őket. Azt hiszem a gyógyszertárban gyűjtik még ezeket
Vagyis orvosilag szar mert 130 felett van de ha akarta van akkor mindig elmegy a kép ha guggolásbol felállok
Tegnap 134 volt mert épp elemet cseréltem benne és megmértem
Már ne is haragudj. Gondolkodni meg talán nem bűn (legfeljebb a kormányunk szerint).
Jelenleg amúgy is, úgy kell tekinteni magunkra és minden más emberre mintha fertőzött lenne.
Láz ellen jó, és kíméletes.
Algopyrin viszont elég elavult és vényköteles, hatásos, de csökkenti a fehérvérsejt számot, ami tartós szedésnél gond lehet, hiszen gyengíti az immunrendszert.
Inkább Algoflexet vegyél helyette, annak kevesebb a mellékhatása, és szintén hatásos.
Én ezenkívül Aspirin C-t tartok itthon. Az meg vérzékenységet okoz, (tehát tartósan azt sem szabad szedni) de kezdeti megfázásos tüneteknél nekem az volt eddig a leghatékonyabb.
Más gyógyszer nagyon nincs is itthon, asszony szerint felesleges (természetesen a krónikus betegségekre felírtakon kívül) talán még morfiumot érdemes beszerezni végszükség esetére
Rendeld meg neten ha a helyi patikában nincs. Tudtommal nincs hiány a fentiekből.
néha elkap a fejfájás akkor szoktam eszegetni 2-3 havonta előfordul, az a fura ha nem sezem meg napokig tud fájni, nem nagyon de érzem hogy szar
dokinál se voltam már nagyon régóta, itthon kúrálom magam a csodaszerekkel, c vitamin meg a propolisz kb mindenre elég szokott lenni
Statisztikák. Összefoglalva: 60 feletti, beteges férfinak illik bexarni, 80 felettinek meg már úgyis mind1. Gyerekeink nincsennek veszélyben.