Nem azon röhögtem, hanem hogy nagy férfinak tartod magad, edzel, vitamint szedsz egészségesen élsz - nagyon helyesen, de nekem az jön le hogy jobban félsz mint bármelyikünk. De mint tudjuk az élcelődést nem mindig vágod holott mindig azt hangoztatod mindenkinél jibb vagy valamiben
Alapjábanvéve egyforma esélyünk van elkapni, hisz egy csomó dolgot meg kell.fognod, hoz a posta levelet, az utcán bármi rád kerülhet stb. Én is kerülöm a tömeget, amire lehet odafigyelek de az élet nem áll meg. Hétfőn jelent be megint Viktorunk, ha itthon kell maradni legyen értelme és amit eddig halogattam a meló miatt rákényszerülök hogy megcsináljam. De amig nincs korlátozás addig dolgozok.
Mondjuk ezt nem értem mitől csökkentené terheltséget.
A letöltést kellene ahhoz csökkenteni, de ha nem kell vissza seedelni az növekedni fog.
Ráadásul régen nem a seed adatmennyisége számít első sorban hanem a seedben tartás ideje, vagyis nincs rákényszerítve senki hogy feleslegesen töltögessen fel.
Te hülye vagy. Nem fosok eddig se tettem de ha elrendelik a helységelhagyást nem biztos higy tudok ugy mozogni mint eddig. Nagyon kenézel mindenkit de gondolkodni nem mindig tudsz ésszerüen.
Ez pont nem jó példa, mert az átlag ember sztem 2 nagyságrend pontossággal sem képes eltalálni - vagyis mivel a többség nagyot hibázik, a végeredmény is messze lesz a valóságtól
De értem, mit akarsz mondani exit poll is elég pontos szokott lenni.
6 hónapja nem cigizek 30 év után. Napi egy doboz Marbi. Ma is álmodtam vele hogy cigizek...de nem gyújtok rá,mert semmit nem old meg.
Az ad erőt ,hogy szenvedtem nagyon én is.
Na otthontartózkodásra felkészültem, megvettem az egész lakásra való festéket, ugyis halogatódik jó ideje. Legalább festő sem kell.
Aztán ha addig se történik.semmi hozzáfogok a 15 éve garázsba álló Lada restaurálásához. Netről letöltöttem egy évre való anyagot, lehet nyomni a basszust is
Közben egy csomó tanulnivaloval is el vagyok maradva, ha kaja lesz akkor jóideig tudok mit kezdeni magammal.
Az Ncore-on most van egy bejelentés, hogy határozatlan ideig eltekintenek a seed kötelezettségtől, hogy az így felszabadult sávszélességgel is segítsék az otthoni munkát, tanulást.
Azért jó látni, hogy vannak, akik tenni is akarnak valamit, még ha nem is kötelességük...
Nagyjából jól látod.
Statisztikával bármit ki lehet mutatni meg az ellenkezőjét is.
Ezért érdekes hogy egyrészt tudjuk értelmezni a statisztikát, meg azonos elven számoljunk, mert úgy lehet csak viszonyítani az eredményeket, még ha nem is pontosan a valóságot mutatja. Nagy mintáknál egyébként elég közel van a statisztikai eredmény a valósághoz.
Pl van egy jó nagy vödör mákod. Megtippelteted az emberekkel hogy hány szem van benne. Persze úgy sem tudja senki pontosan, de ha veszed a tippek átlagát, akkor meglepően közel fog esni a valósághoz, még akkor is ha extrém nagy tévedések is voltak a minták között.
Barátom 30 év dohányzás után decemberben kapott egy tüdőgyuszit, szarul volt, nem szívta. Aztán meggyógyult, de nem hiányzott neki, és gondolta, csak megszokásból nem erőlteti. Azóta nem gyújtott rá. Igaz, ez még csak bő 2 hónap, de szerinte esélyes, hogy leszokik.
Egyszer nyolc hónapra le tudtam rakni (15 évvel ezelőtt), pokoli szenvedés volt hónapokig.
Aztán jött egy családi tragédia. Kértem valakitől egy szál cigit, két óra múlva még egyet. Másnap teljesen önállóan, "nagy fiúsan" vásároltam.... ...ennyi. Még egyszer meg sem próbálom azt a szenvedést, az első pár hónapban tiszta idegbaj voltam.
Kb 70-80% dohányosoknál az esély. Az nem rossz
Bogyó...rakd le te is!
Garantálom hogy kurva nehéz lesz ,de meg tudod csinálni. Pipivel mi is leraktuk...
Nem én nem vagyok szakember, ezért nem is én találtam ki a számítás módját, ahogy te, és nem is magamra hivatkoztam hanem a szakemberekre.
Gondolkodni nem bűn. Elkezdhetnéd te is.
Alapjábanvéve egyforma esélyünk van elkapni, hisz egy csomó dolgot meg kell.fognod, hoz a posta levelet, az utcán bármi rád kerülhet stb. Én is kerülöm a tömeget, amire lehet odafigyelek de az élet nem áll meg. Hétfőn jelent be megint Viktorunk, ha itthon kell maradni legyen értelme és amit eddig halogattam a meló miatt rákényszerülök hogy megcsináljam. De amig nincs korlátozás addig dolgozok.
Akkor most ki is a hülye?
A letöltést kellene ahhoz csökkenteni, de ha nem kell vissza seedelni az növekedni fog.
Ráadásul régen nem a seed adatmennyisége számít első sorban hanem a seedben tartás ideje, vagyis nincs rákényszerítve senki hogy feleslegesen töltögessen fel.
De értem, mit akarsz mondani exit poll is elég pontos szokott lenni.
Az ad erőt ,hogy szenvedtem nagyon én is.
Aztán ha addig se történik.semmi hozzáfogok a 15 éve garázsba álló Lada restaurálásához. Netről letöltöttem egy évre való anyagot, lehet nyomni a basszust is
Közben egy csomó tanulnivaloval is el vagyok maradva, ha kaja lesz akkor jóideig tudok mit kezdeni magammal.
Azért jó látni, hogy vannak, akik tenni is akarnak valamit, még ha nem is kötelességük...
Statisztikával bármit ki lehet mutatni meg az ellenkezőjét is.
Ezért érdekes hogy egyrészt tudjuk értelmezni a statisztikát, meg azonos elven számoljunk, mert úgy lehet csak viszonyítani az eredményeket, még ha nem is pontosan a valóságot mutatja. Nagy mintáknál egyébként elég közel van a statisztikai eredmény a valósághoz.
Pl van egy jó nagy vödör mákod. Megtippelteted az emberekkel hogy hány szem van benne. Persze úgy sem tudja senki pontosan, de ha veszed a tippek átlagát, akkor meglepően közel fog esni a valósághoz, még akkor is ha extrém nagy tévedések is voltak a minták között.
Aztán jött egy családi tragédia. Kértem valakitől egy szál cigit, két óra múlva még egyet. Másnap teljesen önállóan, "nagy fiúsan" vásároltam.... ...ennyi. Még egyszer meg sem próbálom azt a szenvedést, az első pár hónapban tiszta idegbaj voltam.
Bogyó...rakd le te is!
Garantálom hogy kurva nehéz lesz ,de meg tudod csinálni. Pipivel mi is leraktuk...
Gondolkodni nem bűn. Elkezdhetnéd te is.