Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Abból a kiválóságból az veszélyesebb mint a vírus.
Kéri Lacin felkaptam a fejem én is, ma nagyon rossz napja lehet, de ugye mindenkinek van. Így hát...
Rá kell töltenI!
Az se?
Úgy látom szépen el voltatok gyermekeim
Volt itt minden úgy látom...párbajra hívás,agyonverés,gyerek stb..stb...
Legalább látom hogy akik eddig kiakadtak a viselkedésemen néha ,azok sem jobbak semmivel
Nos erre annyit tudok mondani ,hogy ma volt nálunk egy orvos “oktatást” tartani ha koronással találkozunk.
A lényeg röviden!
Tünetek: Torokfájás,köhögés(száraz),láz....pár nap múlva légszomj lehet ha súlyos. Orvoshoz menni TILOS!
Telefon a körzeti orvosodnak ,a mentősök kimennek a helyszínen tesztet csinálnak,eredmény 24 óra múlva a háziorvosnál. Ha pozitív a teszt de nem súlyosak a tünetek.otthon maradsz. Ha súlyos visznek..
Nem kell beszarni ,mert a lakosság 50% át fog esni ezen...de lehet több. A lényeg hogy elhúzzuk hogy legyen megfelelő orvosi segítség.
Komoly maszkot az intenzíven dolgozók kapnak ,a többi sebészit...
Az kötelező, de úgysem hat.....
az az ami mellé jár a fájdalomcsillapító másnapra?
Gyakori az általános megállapítás.
Te se preferálod úgy érzem?!
"Na ilyenek a szegény hányatott sorsú maszekok...."
Általános megállapítás? mert akkor én is elkezdek kirugdosni mindenkit....
Nem tudom, nálunk folyamatosan olyan pálinkát veszek a főzdében amilyet akarok, amíg van aroma és tiszta szesz addig minden van.
Remek alkalom arra hogy átrendezd a boltot
Nem is lesz barackpálinka idén.
felénk most az oldalkocsis lenne a menő mert kb 6-8cm hó van a kocsik tetején és lassan az úton is megmarad már.
Amíg nem lesz vesztegzár addig csak elmegyek majd lődörögni eccer-kéccer...
Otthon is vagyok,meg nem.Csütörtök már jobb lesz.
Azt sem: bár nekem sem túl sok van, de legalább az bent a jó meleg, fűtött szobában. #maradjotthon
Munkát.
Főnököt nem cserélek, mert a tiéd nagyon genyó....
De sört vinni kell mert büfé sem lesz
Vazz, 1.15 körül ahogy birkát lopnak....ezek állatok.... : http://youtu.be/Ca3uJOAObRo
És?.....de a d vitamin a lényeg...
Ja, az maszk nyoma meg ott marad a fejeden.
Nehogymá' ne menjek napozni!?.....legfeljebb búvárruhában...
Cseréljünk.
Én pont mondtam tegnap az asszonynak hogy azért egy fényképet majd megér a júliusi balatoni strand ha így folytatjuk, délután 2óra napsütés 40fok kihalt strand. Ahogy még sosem láttad címmel.
Mindig csak a kifogások...