Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az eddigi áldozatok mind 70-80 évesek voltak. Az újakat nem tudom.
Volt nekik lélegeztető, meg antivirális szerek, de ezek sem mindenkinél hatnak.
Az öregek nagyon nagy veszélyben. A legjobb kezelés mellett sem sok esélyük van.
A több éve lejárt gyógyyszert is beveheted, nincs semmi baja. A paracetamol pedig az egyik legjobb - sztem túl jó is volt, ezért pánikoltatták be a népet pár éve, hogy rákkeltő. Gondolom, a konkurrecia vacka nem fogyott annyira
várható volt már én is 2 napot lementem a sok dolgomba
Szerintem van akin úgy ment keresztül, hogy azt se tudta, hogy koronás.
Azt gondolta, hogy megfázott, influenzás..
De legyen igazad, én belátom ha tévedek...
Akkor ajánlom figyelmedben ismét ezt a videót
A statisztikát a fertőzött/halottból számolják. Ez közelebb van a végeredményhez, mint a gyógyult/halott statisztika. Az aggasztó inkább az, hogy a fertőzött/halott statisztika is elég magas. És akkor ezzel kb. meg is cáfoltuk hogy a kormány ködösíteni akar, mert ha ezt akarná, akkor megtenne mindent, hogy mindenkit teszteljenek, mert így az orvosi kezelés nélküli esetek javítanák a statisztikát elég durván, és így máris értelmet kap hogy miért alacsonyabb a halálozási arány azokban az országokban ahol sok tesztet végeznek.
http://youtu.be/fBVoXWOPYCc
Van orom is, a clio vs swift nyűgtől megszabadultal.
ellátás
mondom asszonynak nem kellene valami lázcsillapítót beszerezni? mert mégiscsak influenza korona stb járvány van
azt mondja van itthon
én azért megnéztem hogy van 2 db Algopyrin tabletta a dobozában, meg van egy 2018ban lejárt fél doboz paracetamol(paracetamolt mostanában valami miatt nem szeretik a dokik)
gondolom a patikában már úgysincs ilyen dolog.....
amúgy azon agyalok tb biztosításom sincs egy ideje szóval tényleg ki kell cuccolni a partra pár hónapra, lehet a heti 1 fürdőt is ki kellene hagyni
Eddig MINDENKI kórházba került (a nagyon enyhe tünetesek is, tehát akik lábon simán kihordták volna) akinek pozitív lett a tesztje, ezután eleve csak a nagyon súlyos állapotúak fognak bekerülni, mégis nagyon rossz a gyógyulási arány.
És akikről nem tudunk, hogy lábon kihordták.
És amit még plusz ferdítenek?
engem egyedül az érdekelne ki milyen állapotban van aki meghal
pl hiába 40 éves aki meghalt lehet épp daganatos beteg aki lehet nem is tudott róla
pl asszony unokatesója mentős volt és a orvosi vizsgálaton találtak egy foltot a tüdőben, el is vitte kb fél év alatt pedig sokkal több mindent megtettek érte mint egy átlag emberért tudtak volna tenni
ha nincs az orvosi vizsgálat lehet 2-4 hónapig észre sem veszi, elkapja a vírus és már full szar állapotban van a szervezet és persze hogy elviszi
emiatt is gondolom azt hogy ha lecseng a járvány a közeljövőben érezhetőbben kevesebb ember fog egyéb ok miatt meghalni
Engem azért aggaszt a statisztika: mindössze kétszer annyian gyógyultak meg mint ahányan elhunytak - pedig most még VAN kórházi ellátás....
sátor fasza, 2 rétegű ha kint 10 fok van simán felfűtöm a testemmel 15 felé, ha tombol a szél akkor se nagyon mozog bent a levegő
10 centis habszivacs az alap aztan ha kevés akkor még van 3db centis itthon
horgász fotelom is nagyon kényelmes, szóval az extrák megvannak
Na közben látom bekerültek a statisztikába az új gyógyultak is. Érdemes volt akkor a reklamálni
Asszony jelentette, hogy sokkal több gyógyult van mint amit a statisztika mutat. Buzi bürokraták húzzák az időt és emiatt egészséges emberek foglalják a helyet.
A szervezés is szar még mindig. Ők belegebednek a sok melóba, a többi kórházban meg lógatják a lábukat, nem értik miért nem kapnak embert más helyről, vagy miért nem foglalkozhat ezzel más kórház.
Az index olvasókat megnyugtatom, hogy még mindig pont annyi tesztet végeznek amennyire szükség van, de rengeteg az olyan, aki félrenyeli a reggeli teát azt rohannak be vele, hogy koronás, pedig esélye sem volt elkapni....majd a kórházban
Illetve borzasztó nagy a karantén fegyelmezetlenség, értelmesnek gondolt emberek esetében is, ami segített jól szétszórni a fertőzést.
Na mindegy, a családom mindent megtett a hülyék ellen.
A túl sok mozgás is megárthat azért
Irigyellek...
Sátorral?
Naaaa holnap itt a tél.... mindenki üljön át egy másik autoba
nem szoktam versenyezni
itt a dvcs légvonalban 5-6 km aztán ha meglesz a körlet elhagyási kicuccolok
heti 1x hazajövök fürdeni aztán csendben várom a még el nem kezdődött válság végét
Halkan megjegyzem hogy az összes horgászverseny törölve van az országban.
kezdődnek a gondok
nem volt peca engedély, azt mondja a boltos idén már többet eladott mint az elmúlt 3 évben, lehet tömeg lesz a parton
A sport nemesit
Jobban is jársz
Nemnyitommegnemnyitommegnemmnyitommeg...........