azért utálom a mocsadék politikát, mert mindenhol megoszt és hergel. legyen az akárhol, akármelyik oldalon. ezért is kapituláltam fészbukról, mert mindenhol ez megy már, nekem meg elegem lett belőle meg nem látom hogy lenne egyetemes igazság nagyjából bármiben is, így értelmetlen a sok vita nagy része. az is amit ma toltam. amint látom Zoltán 13 éve vagy itt tag mint ahogy én is. eddig nem emlékszem rá hogy összeszólalkoztunk volna, így ha ma valami rosszat mondtam ma akkor elnézést. ha a motoroknál vagy napi hülyeségeknél vagyunk ez nem történik meg talán,
Sajnos a jelenlegi módon nem működik a demokrácia...a szavazók olyan módon befolyásolhatóak, hogy bármi baromságot meg lehet velük szavaztatni...egy minimális intelligencia és tudás is kellene a szavazati jog mellé...
Van hát igazad! Pl. az, hogy Orbán teremtett 1 millió munkahelyet - mert ennyien elhúztak külföldre
Egy egyetemi képzés qrva sokba kerül ám... nem véletlen, hogy annyi külföldi tanul itt - pedig ők még fizetnek is érte, de így sem annyit, mint pl. Svájcban kéne...
a temetés most nagyon szakít van egy gyerekkori haverom aki temet, meg exhumál , már most azon problémázik, h alig győzi hordani a testeket, akkor mi lesz ezután!?
alfa írta egy volt osztálytársáról és nem nem átlagos az ország 80 %-a vidéki. Nem gondolom, hogy 8 millió ember úgy él ahogy attis leírta vagy ahogy te felnőttél. Mert ugye csak budapestet mondhatjuk annak ami nem vidék igaz? (mostmég debrecen feltörekvő helyen van ) Én is vidéken élek és nem putriban.
A szomszédom egy doktornő egy városi kórházból. Vannak náluk is Coronás betegek. Szerinte (jobban látja a számokat mint én) az öregekre nagyon veszélyes a vírus, de ez nem jelenti azt, hogy másra nem. 40-50 éves betegeik vannak az intenzív osztályon. és oda nem azért kerülnek be, mert van egy kis lázuk és nehezen kapnak levegőt, hanem mert a halál szélén állnak oxigénhiány miatt, olyan szinten károsítja a tüdejüket a vírus. És bizony egy kis részük nekik is meghal, a kezelések ellenére is. Ahol meg esetleg az egészségügy összeomlik, mint az olaszoknál, ott lehet hogy azok is meghalnak, akik menthetőek lennének...
azért nem akarok ebbe belemenni mert legfeljebb egy végeláthatatlan vita lenne . Van abban is igazság amit írsz meg van abban is amit én írok én ennyiben maradnék.
Nem is azt írtam hogy mindenki ilyen, hanem hogy vidéken ez egy átlagos jelenség az a család amit itt valaki leírt. Én nagyon sok ilyet láttam és látok...ti nem szoktatok vidéken motorozni? Igazi vidéken, nem vidéki városokban , ahol komoly turizmus van? Bemenni egy kocsmába, boltba, megnézni az embereket az utcán, megnézni a házakat, udvarokat?
és hogy? itthon van bejelentve lehet még csekkek is érkeznek a nevére stb. Csak nem értelek benneteket Amikor kimennek külföldre dolgozni akkor jók? Mert marad itthon is munkahely,meg kint megtermelt pénzzel erősítik az itteni gazdaságot az jó? Ha hazakényszerülnek egy nem várt ilyen esemény miatt akkor meg férgek?
Gondolkozzunk csak egy kicsit? Orbán papa azt mondta 10 évvel ezelőtt, hogy 1 millió munkahelyet teremt itthon. Ebből kozmetikázva lett kb. 800 ezer.
Ha az az 1 millió akit meg annyira szidsz, hogy kint dolgozik, mind idehaza dolgozott volna akkor hogy is állnánk? Lenne ám munkanélküli bőven Sajnos most megint lesz bizzunk benne, hogy csak átmenetileg
Azért ez nem egész így van. Akik elmentek, azok megkapták itthon az ingyenes oktatást, szakmát, diplomát. Aztán ezzel a tudással kimentek, ott teremtenek értéket, ott adóznak, ott is fogyasztanak - na jó, biztos haza is hoznak valamennyit
Az ingázók külön story... nem fura, hogy PONT AKKOR betegek, mikor itthon vannak, és íratják maguknak a különböző beutalókat szakrendelésekre, meg a támogatott gyógyszert?
Én erre gyanakszom.
Egy egyetemi képzés qrva sokba kerül ám... nem véletlen, hogy annyi külföldi tanul itt - pedig ők még fizetnek is érte, de így sem annyit, mint pl. Svájcban kéne...
Nem tudom, melyik a rosszabb.
Gondolkozzunk csak egy kicsit? Orbán papa azt mondta 10 évvel ezelőtt, hogy 1 millió munkahelyet teremt itthon. Ebből kozmetikázva lett kb. 800 ezer.
Ha az az 1 millió akit meg annyira szidsz, hogy kint dolgozik, mind idehaza dolgozott volna akkor hogy is állnánk? Lenne ám munkanélküli bőven Sajnos most megint lesz bizzunk benne, hogy csak átmenetileg
Az ingázók külön story... nem fura, hogy PONT AKKOR betegek, mikor itthon vannak, és íratják maguknak a különböző beutalókat szakrendelésekre, meg a támogatott gyógyszert?