Az már nehéz ügy szerintem, mert HA csak annyi lenne a feltétel, hogy a büntetlenek és adófizetők döntsenek a (saját) sorsukról, az humánusabb, mint a valamennyire korlátoltak. nehéz lenne azt feketén- fehéren (szavazhat-nem szavazhat) eldönteni.
Szerintem.
Az a baj, hogy nem vágod mi a baj.
Menjen ha akar, csak a pofáját fogja be, hogy neki mennyivel jobb külföldön.
És.
Legyen karakán - amúgy ezek a szaralakok nem is tudják , hogy az mit jelent - és ne játsszon szélkakast.
nem is akarlak, csak annyit szeretnék neked mondani hogy ha te felnőttél egy putriban a putri családoddal és a putri szomszédaiddal vagy az egész putri faluval attól még vidék nem putri. mint ahogy a nagy többség nyílvány jobb vagy szerényebb anyagi körülmények között fel tudott nőni tisztességben, rendezett iskolázott körülmények között. Tehát én úgy gondolom, vidéken a te szánalmas, cigánymódú életmódod nem általános.
hiába mondtam a kisembernek hogy kellene nagyméretű cippzáras pulóver de nem akar adni, de sírni tud hogy nincs vásárló, aztán az egyetlen vásárlóját is leszarja
mindenkinek van ilyen
de pl asszony öreganyja z utolsó fél évében kb alig élt, igazándiból csak feküdt alig evett, néha rosszabbul lett pár infúzó és hozták haza
na az ilyet tuti elviszi ez a dolog
Vagy éppen nem. Lehet hogy éveik lettek volna még hátra a párjuk, vagy az unokáik örömére...örülök neki, hogy neked nincs idős rokonod, családtagod és barátod akiért kár lenne...
http://youtu.be/MYjFki4tt-I