Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak semmi pánik...
http://youtu.be/MYjFki4tt-I
Az már nehéz ügy szerintem, mert HA csak annyi lenne a feltétel, hogy a büntetlenek és adófizetők döntsenek a (saját) sorsukról, az humánusabb, mint a valamennyire korlátoltak. nehéz lenne azt feketén- fehéren (szavazhat-nem szavazhat) eldönteni.
Szerintem.
793 halott egy nap alatt Olaszországban...sok háborúban nincs ennyi egy erősebb napon...
most is csak vigyorogsz én meg rongyos pulóverban futkosok
Simán lehet szűrni, csak akarat kérdése.
na ők az igazi veszteség
amúgy ezért mondom érdemes lesz ránézni a vírus utáni 1-2 évben mennyivel lesz kevesebb az elhalálozás
Az a baj, hogy nem vágod mi a baj.
Menjen ha akar, csak a pofáját fogja be, hogy neki mennyivel jobb külföldön.
És.
Legyen karakán - amúgy ezek a szaralakok nem is tudják , hogy az mit jelent - és ne játsszon szélkakast.
nem is akarlak, csak annyit szeretnék neked mondani hogy ha te felnőttél egy putriban a putri családoddal és a putri szomszédaiddal vagy az egész putri faluval attól még vidék nem putri. mint ahogy a nagy többség nyílvány jobb vagy szerényebb anyagi körülmények között fel tudott nőni tisztességben, rendezett iskolázott körülmények között. Tehát én úgy gondolom, vidéken a te szánalmas, cigánymódú életmódod nem általános.
hiába mondtam a kisembernek hogy kellene nagyméretű cippzáras pulóver de nem akar adni, de sírni tud hogy nincs vásárló, aztán az egyetlen vásárlóját is leszarja
Igen. A baj az, hogy néhány olyat is aki viszont még évtizedekig élhetne...
mindenkinek van ilyen
de pl asszony öreganyja z utolsó fél évében kb alig élt, igazándiból csak feküdt alig evett, néha rosszabbul lett pár infúzó és hozták haza
na az ilyet tuti elviszi ez a dolog
Záraztészta teszt van...
az nem ugyanaz, neki nincs 7 ezres tb és hozza a pénzt
Ha van Ármáni meg Dolcsegabona az megveszem 1000 forintért ! Szóljá
Én még egy kis tesztet is kitöltetnék minden szavazóval mielőtt szavaz, hogy egyáltalán van e hozzá elég esze, vagy csak ikszel ahova mondták neki?!
kit akarsz megvezetni?
ma van a magyar tanácsköztársaság ünnepe, bontok is 1 sört
Én speciel nem élek vele.
ingázóknál ezt nem lehet kiszűrni Szerintem hagyjuk a démonizálásukat nincs értelme
Mindenki?
Vagy éppen nem. Lehet hogy éveik lettek volna még hátra a párjuk, vagy az unokáik örömére...örülök neki, hogy neked nincs idős rokonod, családtagod és barátod akiért kár lenne...
az osztrák nem át szalad hozzánk egy foghúzásra, hajvágásra, kozmetikára?
hagyjuk már ezeket.
Akkor sem tudsz meggyőzni arról, hogy az egész gyerekkorom egy hazugság volt és nem is úgy volt semmi sem ahogy én láttam...