tényleg nem bántani akarlak, de amikor attis a 3 gyerekes osztálytársának az igénytelen körülményeiről írt akkor azt mondtad, hogy ez jellemzi a vidéket . Aztán ezt többen ki is kérték maguknak most akkor megteszem én is Én tényleg sajnálom, hogy mélyszegénységben nőttél fel egy nevesincs faluban. Azt meg még jobban, hogy szüleid igénytelen emberek voltak akik mocsokban neveltek fel. Annak viszont örülök, hogy sikerült ebből a közegből kitörnöd és az igénytelenség az nem követendő példa lett. Ha most azt mondod, hogy bocsi srácok rosszul fogalmaztam, vagy nem pont így akartam érteni amit írtam, vagy rosszul fejeztem ki magam Én akkor azt elfogadom azt, hogy én magyarázom félre azt nem
ja hogy rohadnának meg,egyel találkozzak akiről biztos tudom hogy pesti,elküldöm az anyjába.le jön ide mert itt nagyobb biztonságba érzi magát?hát rohadjon meg a féreg.
hát már most ott van az összes pesti nép(aki nem putri ) Siófok polgármestere már 1 hete kérte a tv-ben, hogy ne jöjjenek többen pestről mert már most töben vannak a vírus elkerülése érdekében siófokon, mint egy full nyáriszezonban
https://contextus.hu/remeny-ka...