Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na..jó hír végre a koronavírusról gyerekek!
https://contextus.hu/remeny-ka...
"Inkább mentsük meg ma is a világot ahelyett hogy itt ekézitek egymást " Csak annyit??
Már mrgmentettük
A vilagot nem kell megmenteni.
Inkább mentsük meg ma is a világot ahelyett hogy itt ekézitek egymást
Ezt meg csak tényleg azért, hogy könnyeb legyen vissza emlékezned
tényleg nem bántani akarlak, de amikor attis a 3 gyerekes osztálytársának az igénytelen körülményeiről írt akkor azt mondtad, hogy ez jellemzi a vidéket . Aztán ezt többen ki is kérték maguknak most akkor megteszem én is Én tényleg sajnálom, hogy mélyszegénységben nőttél fel egy nevesincs faluban. Azt meg még jobban, hogy szüleid igénytelen emberek voltak akik mocsokban neveltek fel. Annak viszont örülök, hogy sikerült ebből a közegből kitörnöd és az igénytelenség az nem követendő példa lett. Ha most azt mondod, hogy bocsi srácok rosszul fogalmaztam, vagy nem pont így akartam érteni amit írtam, vagy rosszul fejeztem ki magam Én akkor azt elfogadom azt, hogy én magyarázom félre azt nem
Próbálhatod kimagyarázni magad akkor is azt mondtad hogy ez egy átlagos vidéki család amit leírtak.
Igen, félre lehet magyarázni mindent...ügyes próbálkozás....
ja hogy rohadnának meg,egyel találkozzak akiről biztos tudom hogy pesti,elküldöm az anyjába.le jön ide mert itt nagyobb biztonságba érzi magát?hát rohadjon meg a féreg.
Már két üzlet tulaj ismerős is bezár hétfőtől, bár nekik lenne forgalmuk is.
nem egyenlőre lehúztam a rolót(ill. majd hétfőn) aki nem így tett az majd így tesz hamarosan azt várjuk a csodát.
Baszki, be vagy baszva hogy egész nap semmi vernyákolás? Tám eladtál valamit?
Mert olyan okosak..
őszintén? jobb lenne
hát már most ott van az összes pesti nép(aki nem putri ) Siófok polgármestere már 1 hete kérte a tv-ben, hogy ne jöjjenek többen pestről mert már most töben vannak a vírus elkerülése érdekében siófokon, mint egy full nyáriszezonban
Minek olvas aki nem bírja
Nem jobb tudatlanságban meghalni?
ja,balaton
közvetítik is? Mert már félek lassan elmenni otthonról belém ültették a frászt ezek az indexes híradások
előszőr mindenki meghal, majd a maradék aki túléli bútort meg ruhát fog vásárolni nagyjából ennyibe
mert nem voltál itt, így az eszement baromságaidra sem kellett reagálnom
mer valami turisztikás helyen lax
Vagy még az apja.........
Az vodorben toltotte az utobbi 30 evet.
Vagy van, aki még nem is látott