Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahogy nézegettem sok volt a politika.
Amiért eddig tették..de most lehet feszültebb lesz a helyzet...úgy 3-4 hónap múlva...
Mondjuk a YouTube ra?
Ezt én el is hiszem, amit régebben hallottam a tájegységemnél.
Mar mert tornek ram az ajtot?
egy kis videót akarok nektek küldeni így a végére, de hova tudnám feltölteni ami nem youtube ?
semmi, én háborogtam
Ha majd márioék rádtörik a z ajtót..a csillagkapu maratonnal biztos ellenfél leszel nekik...Ez ne történjen meg soha...de készülni kell ilyenre is...
Történt valami? mert ezt biztos hogy nem olvasom végig, nagyjából olyan mint a barátok közt igy első ránézésre.Pedig pipi se irt sokat ahogy látom.....
Hidd el, hogy nem alakult egy sem!
Olyan mafia van a temetkezésben, hogy senkit nem engednek a területükön érvényesülni.
Voltak próbálkozások, de egytől-egyig beletört a bicska.
Csillagkapu maraton jobb idotoltes, bar ezeket dobd fel jofogasra marioek vinnek mint a cukrot.
"ezt kb. úgy lehet értelmezni, hogy pesten kívűl minden mocsok "
ahol én lakom ott valóban minden mocsok,de csak akkor mikor a sok pesti megérkezik.addig míg nincsenek ott,nincs baj.
rambó1 kést akartam de sehol nem találtam róla méretezést, szóval marad ez az egyszerűbb hasonló kivitel
csak úgy mert kurvára ráérek
utána ez a soros, mert egyre kisebb vasak vannak a laprugóban
Miafasznak?
az a lényeg hogy a katana után holnap ezt készítem el
Ez sem elvetendő ötlet. A lényeget érted ezek szerint,.
Nem jó. Aki annyit dolgozik, annak nincs ideje nagy horderejű országos kérdéseken gondolkozni!
Szerencsed.
nekem KTM-em van
Ha Kohn bácsi olvassa a fórumot...meg is nyalta a szája szélét...
A japan motor szar. Pont
leginkább én azt engedném szavazni akinek a 4 éves ciklus alatt volt 3.5év munkaviszonya, szóval fizetett adót
Másképp fogalmazom meg a problémámat.
Nem a határ a lényeg (a szavazati IQ), hanem az, hogy KI mondja meg, hol a határ? Sőt, ki választja ki azokat, akik kimondják, hogy hol a határ? mert nyilván azok nem állnak a nyilvánosság elé.
Te? Én?
Logikusan az átlag IQ lenne a határ, de ahhoz fel kellene mérni, de meri felvállalni, hogy a cigányok (és más rasszok) eredményét megismerje? Én mondjuk merném, de viszont nem vagyok abban a helyzetben.