nem lehet így gondolkozni A jobb élet reményében ezek az emberek kimentek dolgozni, esetleg szüleiket családjukat eltartani. rengeteg pénzt küldtek haza amit kint kerestek meg de itthon költődöt el. Ez a kintről bekerülő pénz a hazai gazdaságot erősítette. mind magán mind állami részről . bannak barátaim akik 5-10-15 20 éve is kint élnek Akik megvetették a lábukat és megteremtették a saját egzisztenciájukat az adott országba ahová kimentek na ők nem fognak haza jönni Azok a venégmunkások akik meg egyébként is ingáztak heti- havi szinten most hazajönnek. tettek ők azzal annyit, hogy 1 milklió munkahellyel több maradt itthon és az,hogy a megtakarításaik haza kerültek. Én nem tudom ezért bántani őket. Sőt azt mondom, ha 20 évvel fiatalabb lennék már én is elhúztam volna innen , vagy nem már ezt nem tudom megmondani nem leszek 20 évvel fiatalabb
Dettó.
Nyilván nem lennék jó politikus, ezt tudom. Mondjuk a szavazati jogot is az adófizetéshez kötném ÉS a büntetlen előélethez.
Ez nem saját kútfő, a demokrácia őshazájában egymillió évvel ezelőtt is annak volt szavazati joga, aki legalább egy katonát felöltöztetett vértbe és fegyverbe. Csak ezt a tolvaj állibsi buzik elfelejtik emlegetni, hogy a demokrácia nem azt jelenti, hogy mindenkinek minden megjár alanyi jogon.
kormányszóvivő kovács z. Az miért lenne politikus? lehet még a pártban sincs benne. Ő csak egy szócső, ezek azért vannak hogy őket lehessen anyázni.
elméletileg amit a kormányszóvivő mond az olyan mintha a kormány valamelyik minisztere mondta. nemn véleményeket fogalmaz meg hanem közli a kormány álláspontját egy adott ügyben gyakorlatilag egy riporter a kormány és a pórnép között az újságírókon keresztül.
úgy nagyjából nekem is ez a véleményem
bár ha leteszi azt a pénzt amit kivett a rendszerből a kivonulás napjáig semmi bajom nincs vele
vagy épp azért megy külföldre dolgozni hogy tanuljon és hozza haza az ismereteket, az is helyénvaló
Ha azt mondták volna..hogy hiv leesett az égböl...senki nem hiszi el...de a majom hihetö....Valamit mondani kellett...Ebböl a mostaniból..meg denevér lett...
mondom a múlt héten Addig nem volt érezhető. Ezen a héten azt vége lett kb. mintha sorompó lett volna a bejárati ajtoba és csak az vásárolna aki át lép rajta vagy átbújik alatta
amúgy ez tényleg vicces hogy egyből húz haza mindenki ha baj van
pl aki kint van 10 éve mégis hazajön egy viszérműtétre, vagy fogpótlásra, mert itthon fizetik azt a 7 ezeret és megkap minden ellátást
Ha ennek vége lesz..majd elö merik-e venni az igazi felelösöket...Mert már most megindult a mutogatás egymásra....Ebben a denevér a piacon nem szerepel...
Nyilván nem lennék jó politikus, ezt tudom. Mondjuk a szavazati jogot is az adófizetéshez kötném ÉS a büntetlen előélethez.
Ez nem saját kútfő, a demokrácia őshazájában egymillió évvel ezelőtt is annak volt szavazati joga, aki legalább egy katonát felöltöztetett vértbe és fegyverbe. Csak ezt a tolvaj állibsi buzik elfelejtik emlegetni, hogy a demokrácia nem azt jelenti, hogy mindenkinek minden megjár alanyi jogon.
elméletileg amit a kormányszóvivő mond az olyan mintha a kormány valamelyik minisztere mondta. nemn véleményeket fogalmaz meg hanem közli a kormány álláspontját egy adott ügyben gyakorlatilag egy riporter a kormány és a pórnép között az újságírókon keresztül.
bár ha leteszi azt a pénzt amit kivett a rendszerből a kivonulás napjáig semmi bajom nincs vele
vagy épp azért megy külföldre dolgozni hogy tanuljon és hozza haza az ismereteket, az is helyénvaló
és sohasem volt ekkora hatása
pl aki kint van 10 éve mégis hazajön egy viszérműtétre, vagy fogpótlásra, mert itthon fizetik azt a 7 ezeret és megkap minden ellátást
Tényleg az ember színe a fehér.