Aha, most jó lesz a sok buzinak a magyar egészségügy? Most nem zavarja a patás elnyomó kormánya őket?
A sok kis kétnyelvű lurkó a gonosz, porosz iskolatrendszerbe fog betagozódni?
ha-ha-ha-ha!
én úgy gondolom a meghaltak java része a közeljövőben amúgy is meghalt volna, pl akár egy sima influenzában is
szóval lehet gonosznak tűnik a kijelentés hogy a gyengéket hagyják, de ha ki is kezelnék ebből lehet elvinné valami más annyira odavan a szervezet
áén abba az érvelésedbe nem akartam belefolyni mert értelmetlennek tartottam
De az ország 80%-a vidéki. Én nem látom ezt . ha itt kinézek az ablakon szép rendezet házakat normális embereket látok
ezt kb. úgy lehet értelmezni, hogy pesten kívűl minden mocsok
Azt,hogy te hol nőttél fel qvázi teljesen mindegy Ott lehet, hogy nagytöbbségben olyanok az emberek. tudok kecskeméten mondani én is zsinór utcát, vagy pesten hős utcát. De nem az a kiindulási alap ugye?
Igazából tényleg mind az, viszont a külföldön élő magyarok közül csak az, amelyik onnan kintről osztja az észt, hogy az otthoniaknak mit kéne csinálniuk
Hát igen nekem sem az első dolgaim közé fog tartozni a járvány lefutása utánl befizetni az ibuszba egy olasz körútra
De meg fog indulni a kerék . Voltak már ilyen válságok persze ennyire durván induló még nem. Bár a 46 os hiperinfláció sem lehetett piskóta
Szép lassan el fog indulni a gazdaság nyílván lesznek változások és átrendeződések. Mivel én erősen pesszimista beállítottságú vagyok nem a szebbik felét látom a dolgoknak.
itt az idő tényező ami nem lenne mindegy én spec ezért hagynám ezt az egészet lefutni a saját ütemében. Szerintem lényegesen kevesbb kárral meg lehetne úszni a veszélyeztetett korosztályt meg arra a néhány hétre eldugni. Illetve nem is kellene eldugni amikor komolyra fordulna elbújan ő magától is.
Volt, a heten be se jottek. Viszont a folyamatban levo dolgokat meg kiadtam, abbol jon be a penz. Meg ma is volt aki bejott es vasarolt.
De nezelodok akik a kesobbi vevok lesznek azok eltuntek.
ez nem ennyire egyszerű. én már ki sem nyitom őket hétfői cserenapon vannak utoljára nyitva Nincs értelme erőltetni. Illetve már 2 néhány napja nincs is nyitva, mert megmondták az alkalmazottak,hogy Ők nem mernek már dolgozni Meg kell, hogy értsem Őket Az emberek elköltötték a pénzüket az apokalipszis felkészülésére és az nem bútor vagy ruházat volt. Kb. a kereskedelm 90% nullázza magát egy hét alatt. Még a múlt héten semmi nyoma nem volt ennek a forgalmaim alapján gondolom nálad sem
Az álmomban nem gondoltam volna, hogy így ér véget Aztán sokan megpróbálunk majd felállni nem kis áldozatok árán az idő meg majd eldönti maradunk e talpon vagy sem
A sok kis kétnyelvű lurkó a gonosz, porosz iskolatrendszerbe fog betagozódni?
ha-ha-ha-ha!
szóval lehet gonosznak tűnik a kijelentés hogy a gyengéket hagyják, de ha ki is kezelnék ebből lehet elvinné valami más annyira odavan a szervezet
De az ország 80%-a vidéki. Én nem látom ezt . ha itt kinézek az ablakon szép rendezet házakat normális embereket látok
ezt kb. úgy lehet értelmezni, hogy pesten kívűl minden mocsok
Azt,hogy te hol nőttél fel qvázi teljesen mindegy Ott lehet, hogy nagytöbbségben olyanok az emberek. tudok kecskeméten mondani én is zsinór utcát, vagy pesten hős utcát. De nem az a kiindulási alap ugye?
De meg fog indulni a kerék . Voltak már ilyen válságok persze ennyire durván induló még nem. Bár a 46 os hiperinfláció sem lehetett piskóta
Szép lassan el fog indulni a gazdaság nyílván lesznek változások és átrendeződések. Mivel én erősen pesszimista beállítottságú vagyok nem a szebbik felét látom a dolgoknak.
itt az idő tényező ami nem lenne mindegy én spec ezért hagynám ezt az egészet lefutni a saját ütemében. Szerintem lényegesen kevesbb kárral meg lehetne úszni a veszélyeztetett korosztályt meg arra a néhány hétre eldugni. Illetve nem is kellene eldugni amikor komolyra fordulna elbújan ő magától is.
De nezelodok akik a kesobbi vevok lesznek azok eltuntek.
Az álmomban nem gondoltam volna, hogy így ér véget Aztán sokan megpróbálunk majd felállni nem kis áldozatok árán az idő meg majd eldönti maradunk e talpon vagy sem