Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bizony...a hazudozásnak soha nincs...
Az ilyen vírus megállíthatatlan. Két év múlva Európa lakosságának nagy része túl lesz rajt (sokkal több embernek van, mint amennyiről tudnak). Az összes intézkedés lényege és célja, hogy a betegség elterjedését idöben nagyon hosszúra elhúzzák, hogy bírjon vele az egészségügy. Mert ha túlterhelődik, akkor van az, mint Olaszországban. Egyszerűen a gyengéket hagyják meghalni. Akkor is ha elvileg megmenthetök lennének. Mert nincs kapacitás rá.
Minden varosban van boltod?
Ok,.............. nincs ertelme.
én arra lettem figyelmes amikor ilyen féjszbuk hirek kipattantak,hogy melyik városban van már ilyen fertőzött abban a városban a boltom kb. 0-át forgalmazott onnantól míg a többi még valamennyire ment. Aztán így szép sorba leálltak
Jah, most hallottam a veres egyik kajalda alkalmazottja beteg.
Ez eleg, jon egy zakkant es kiirtja a teljes kajaldat.
Nem. Az általánosítás az, amikor azt mondod hogy mindenki olyan én meg azt mondtam, hogy az akkor felvázolt család átlagos. Vannak náluk nyilván jobbak, meg szakadtabb és reménytelenebbek is, de olyan volt a leírás, amit saját magam is tapasztaltam, nem is ritkán. Az akkor leírt család ráillik egy csomó általam ismert családra...Ez meg a tapasztalat...én ott nőttem fel, vidéken...
mit tennél ami nem késő? itt a cucc és innentől vége mindennek
amíg nem volt itt lehetett volna bármit is tenni, de az legalább olyan fájdalmas lett volna mint ami most van-lesz
amúgy kína volt a geci mert "szét engedte", na de 2 hetes lappangással nem könnyű vagyis inkább lehetetlen bármit okosat csinálni
nem névvel címmel telefonszámmal közlik ezeket
Dehogy tanul. Háborúban károk vannak (ez is egyfajta háború) békeidőben meg csak a pénz számít...
Szerintem ezelőtt hétvégén kellett volna kezdeni, pl akkor érkezett több ezer vendégmunkás haza. Többségük vírus sújtotta területekről. Na nekik kellett volna karantén, nem önkéntes. És szépen fokozatosan kijárási korlátozások és üzleti nyitvatartási korlátozások. Egy bizonyos idő után már sokkal kisebb hatás érhető el ezekkel az intézkedésekkel. Ezt bizonyították be az olaszok...azt kellett volna nem követni.
de ez sem igaz, nem is írtam semmit a törzsről azon kívül hogy átváltottak előre megírt kérdésekre. amit meg megbeszéltünk már kinek tetszik kinek nem ez van . nem is tudom ki az a nő akiről beszélsz, azt tudom a kovács zoltán van benne aki fővonalas politikus, a többi meg ugye szakértő. videókon nem szoktam nézni csak összefoglalóban elolvasom néha a hivatalos kormányoldalt a mobilnetem miatt
Azt a szerencsetlen nyanyat is kritizaltad a torzsbol, pedig csak lassu szegeny.
Larifari.
De nem azt mobdtad hogy a belabacsi mucsajrocsogen a disznoszarban fetreng. Hanem altalanositasz. Azt igencsak ruhellem.
Mert igy engem is beleveszel a kepzetedbe.
azzal kezdtem hogy : "látom hogy igyekeznek meg próbálják jól csinálni" -ezt szó szerint leírtam még az elején plusz a nachtsternek mondtam hogy vannak a Győrffypálos videók ami szintén fasza. kézmosásról meg nem tudom már miről. ezek mennek tv-be , rádióba. Ez mi ha nem pozitívum. Nem vitattam el a cselekvéseket, és HAZUDSZ amikro azt mondod én basztattam az egészségügyet, egy szóval nem mondtam ilyet sehol. csak azt hogy egy időben ( nem tudom most mi van) nem volt a háziorvosoknak maszk) de ez meg nyilván nem az ő hibájuk hogy elfogyott
Ebböl remélem tanul majd minden globalista...liberális..stb marha..hogy másképp kell a jövöt csinálni...ha túl éljük...
most igazándiból mi még ez előtt állunk Ha 10 szer annyi is az esetszám mint a bevallott akkor is itt még csirájában van a környező országokéhoz képest nem?
ezekben a pillanatokban várjuk be és követjük el a hibákat. Most lenne még nem későn cselekedni. Szinte nekem sz.r ha elmegyek otthonról tényleg fontos ügyeket intézni lehetőleg kerülve az embereket de szinte szégyelem, magam hogy elhagyom a lakást. Aztán az autóból meg azt látom, hogy semmi sem változott a vírus előtti időszakhoz képest mindenki éli a szabad mindennapjait
Ott nőttem fel...csak tudom milyenek?
Valahogy nekem ez jott le hogy bevallottan az atlagos videki csaladot igenytelen buta nepnek tartod. Csak ugy altalanosaagban.
Probalj hermetikusan bezarni egy ennyire nyitott orszagot.
Nem fog sikerulni.
Szerintem te átestél valahogy egy kerge marha kóron...valahogy élve és agy nélkül. Egy országot sem utálok....az idiótákat igen, de sajnos azokat is el kell viselni valahogy.....
Nem emlekszem, mondj egyet. Csak a papa kedveert.
A who még februárban is azt mondta..hogy kinából a ki és be utazásokat nem kell felfüggeszteni...Ennyit erról a törzsi tanácsról..