Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ember, mondtam pozitívot is több dolgot, nem csak ellenzéki dolgokat fújok.
És jó sokáig maradni is fognak...egy darabig nem lesz turizmus és vendéglátás...
Pedig szerintem tul kozel vagy az altalad utalt orszaghoz.
Es direkt nem a kormanyutalatra gondoltam hanem a videkieket ahogy utalod.
Innen nem kell szerencsére sehova sem menekülni...
Es hozzak a virust, en azert zarom be a botot 3 kor meg szopok hogy lassitsuk ok meg otthaggyak a jot es hazahozzak a virust. Maradjanak ott.
de nem. idézz egy mondatot
na egy hülye kolléga meg tatrateát vett meg vodkát hogy azzal fertőtlenítse a kamiont mert alkohóóól csakaz alkohol az ragadt meg benne hogy 70 fokos alkohol kell. mondom fertőtlenít? domestos ? csávó lefagyott
Mindenhol.
Az emberek irracionalisak, a phoenix pharmas szallito mondta hogy van aki kartonszam veszi a strepsils cukorkat, mintha virusolo lenne.
hol néztem szarba az egészségügyisek munkáját ?
azért mert vagy végleg vagy bizonytalan ideig megszűnt a munkahelye. Az élet drágább a bérleményben mint a családi házban otthon. 1 millió külföldön dolgozó magyar hazaáramlására számítanak
nem forgattam, hanem inkább költői kérdés, mert látom benne a logikát, de tényleg én tényleg nem tudnám eldönteni akkor most mi legyen azért amit mondtál előtte. volt hogy két nyugger összement egy gyógyszertárban az utolsó algopirynért akkor ezeket lehet összevernék a banyatankkal :D
Mert en folyamatosan azt mondom hogy minden olyat azonnal megtesznek amit mas is erre te rogton behozod a politikat rogton orbankiralyozol, fideszezel.
Holott pl a who ajanlas egy itteni who vezetotol a teszteknel egyertelmu.Ezt figyelmen kivul hagyod, a komplett magyar egeszsegugyi szemelyzet munkajat szarba se veszed.
Minden index, 444,hvg,zsurpubi tokom tudja mi altal kritizalt szart viszont kapasbol benyeled.
Meg ne legyél hülye, akiről tudják hogy fertőzött, nem mehet sehova tehát nem fertőz. Ennyi.
Nem erről van szó, ne forgasd ki.
akkor jobb ha titokban fertőz ? értem amit mondasz csak nem tudom melyik a kisebbik rossz. akkor a jelenlegi okosak szerint ez
Mindenhol
az európai únióban csak magyarországon személyiségi jog. értem
Mert káosz lesz. Én sem mondanám el hogy hol van. Az első karanténnál is majdnem fellázadt a falu, egy olaszból hazajött kamionos miatt pedig nem is volt beteg.
az életemre esküszöm most itt neked hogy nem olvasok indexet. max ha valaki belinkeli vagy valami, de akkor is csak ilyen szalagcím szinten. meg azt is elhiheted hogy kurvára szarok a politikára a másik oldalon is, undorodom a dk és egyéb faszkorbácsoktól . csak mivel nem értek egyet a kormánnyal , akkor most megbélyegzel hogy index olvasó ballib vagyok. miéért nem egyből soros ügynök?
Esetleg mert szemelyisegi jog?
Vagy csak odamegy dgy zakkant es meglincseli?
más országokban miért mondják meg? és ha kurva mindegy akkor miért nem mondják meg ?
Nem a faszt, szorol szora sorolod az index paneleket.
Eszre sem veszed.
A 444-nek az volt a nagy szívfájdalma hogy miért nem mondják el pontosan hol vannak a betegek. Igazábol nem kurvamindegy ?
Gondoltam.
Nincs ertelme oldalfuggokkel targyalni.