Ma a miskolci obiban láttam.ilyet, a pénztárakhoz felfurtak ahogy tudtak.egy plexilapot ami elválasztja a pénztárost a vásárlóktól, alul hagytak egy 15centis rést a leolvasónak hogy ki tudjon nyulni.
szarok én az orbánra. ha azt hiszed most politikai okból mondom hogy otthon nem elég az óvintézkedés akkor tévedsz. látom hogy igyekeznek meg próbálják jól csinálni. de azért sokmindenben kijön a 10 évnyi stílus, pl mikor rémhír terjesztéssel vádolják az orvoskamara elnökét. más országban meg meghallgatják és megfogadják a szakértők véleményét
igen..az jobban fáj mint a verés...Ebben a helyzetben...nem lenne jó ötlet...a kis farhátra valót elvenni tölük...De valahogy hatni kell az emberekre...föleg az idösekre..
te vagy demagóg baszki, nem értem mit kötekszel vagy mi bajod, én csak mondom mit látok. ugyanis én saját magamon tapasztalok most mindent. van sok intézkedés ami a tv-ben meg hírekben nem is tudom hogy látszik e de pla benzinkutakon átlátszó plexi vagy gumi lepedőt engedtek le a pénztárak főlé a csehek és a németek is. a köztereken a padok körbe vannak kerítve szalaggal, hogy sehol ne tudj csoportosulni meg még vannak ilyenek
nem értem miért kérdezed. de sejtem hogy nincs. nekem a cég ad mert kötelező viszont én nem is vagyok otthon, nem is akarok hazamenni hogy ne fertőzzek ha úgy van. elvagyok a kamionba 1-2 hónapot. de ha már maszk akkor megint lehetne fikázni hogy miért nincs otthon
ez se igaz teljesen mert ahol bevezették a pénzbüntetést, ott üresek az utcák. az autópályán nincs forgalom oalszba. teljesen üres a brenner. nézd meg google maps-en full piros. mégpedig azért mert csak kamionok mennek amire 60-as sebesség korlátozás van, ezért a google lassú haladásnak érzékeli . nem mennek mellettük autósok százai 100+-al. ausztriába se mennek ki csak a nagyon debilek
Egyedul a kibaszott felvasarlas ami irritalo, mar regen meg kellett volna hatarozni a vasarolhsto mennyuseget.
De ez a lentebbi szegezdi szabolcsos videoban lathato hogy nem magyar specialitas, mindenhol agyatlanul csoportosulnak a boltokban.
Tegyük hozzá hogy ők teljesen leszarták és amikor hazaküldtek mindenkit akkor elmentek kirándulni meg kocsmázni aztán amikor sorra hullottak az emberek, akkor lett kijárási tilalom, míg itthon az értelmesek látják hogy nem lenne szabad mászkálni csak ha muszáj.
Akik ilyenkor csoportosulnak meg grillpartyznak azok dögöljenek meg.
olaszban nagy a gáz, és már vagy 5-7 országban kijárási tilalom van. van ahol keményen büntetnek is érte. csehben a maszk is kötelező annak aki kimegy. mégis mi volt a fikázás? hogy a magyar intézkedés kevés? az nem fikázás az tény.az olaszok beismerik hogy hibáztak, de el is mondták hogy azonnal kijárási tilalom kéne mindenhol , előre kellene gondolkozni két hetet ha már ők elcseszték. azaz nálunk is az lesz , de csak ha már sok lesz a beteg. akkor miért nincs már most..
Ma több helyen megfordultam, vállalkozóktól két alternatívát vázoltak legtöbben. Az egyik verzió az hogy az összes dolgozót elküldik vqgy van.aki már el is küldte és menjen munkanélkülire, várják vissza ha le megy a balhé. A másik csoport meg elmondta a dolgozóknak hogy kéthónapig tartja őket bejelentve és kapnak valami pénzt.
Ausztriából meg ugye látja is pontosan hogy mi van itt. Nálunk vidéken kb nulla lett a forgalom, az autók amiket látok a főúton szinte mind matricásak, eon,tarr stb stb
Boltoknál vannak emberek amit ugye a kijárási tilalom sem tiltana meg a mekinél amit amúgy nem értek miért, ezek a hülyék meg is halhatnának.
Kutyasétáltatókat láttam, de csoportosulást sehol.
Olaszoknal krt hete kijarasi van megis szar a helyzet. A csapbol is a maradj otthon folyik.
Ha az elso 200 maszkalot nyilvanosan tarkonlónek talan lenne foganatja.
Es ez nem orszag fuggő.
Szoval ha csak fikazas megy az felesleges.
Speciel benzinkuton nem is talalkozok emberrel. Csak automata kutat latogatok.
Nem csak nálunk nincs hanem sehol sincs maszk.
Amugy a minap foglaltak le egy adagot.
tudom direkt elhallgatjak.
De ez a lentebbi szegezdi szabolcsos videoban lathato hogy nem magyar specialitas, mindenhol agyatlanul csoportosulnak a boltokban.
Akik ilyenkor csoportosulnak meg grillpartyznak azok dögöljenek meg.
Boltoknál vannak emberek amit ugye a kijárási tilalom sem tiltana meg a mekinél amit amúgy nem értek miért, ezek a hülyék meg is halhatnának.
Kutyasétáltatókat láttam, de csoportosulást sehol.
Ha az elso 200 maszkalot nyilvanosan tarkonlónek talan lenne foganatja.
Es ez nem orszag fuggő.
Szoval ha csak fikazas megy az felesleges.