Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már másodszor említed az indexet, valamiért haragudhatsz rájuk, pedig én azt nem olvasom egyáltalán
mondjuk ezt most nem értem
Ertem, az index panel. Vagom.
Meg az a szakallas arogans kocsog aki beszolt a szent indexesnek.Ezt kifelejtetted.
például?
Melyik kérdésekre válaszoljon? 444 meg hasonlo oldalak olyanokat kérdeznek hogy kár az időt pazarolni a kérdésre is.
nem keresem, szarok rá, te triggereltél ilyenekkel " tudom tudom eltitkolják" meg hasonlók
igen az operaív törzs aki egyedülálló módon csak írásban feltett kérdésekre válaszol, nehogy vissza tudjon kérdezni a nem kedvelt újságíró. De végülis mindegy mert amíg tudtak kérdezni addig is megkerülték a választ ha akarták.
Szerintem jol tetted, ha lehet menekulj messzebb.
mer olyan szép
Dehogynem, mar elotte orbanoztal, keresd vissza
Nekem pedig akit figyelek az az operativ torzs, a nyanyaval, a kopasz rendorfelevel meg ami nekem hiteles az a keri laci itteni forumozi felesege, mivel orvos a szent laszloban, neha ir infokat.
Meg a zallatorvos, azon jokat lehet rohogni.
http://youtu.be/fBVoXWOPYCc
Mindenki ellenség...a nyugati liberalizmus, a humanizmus, a soros, a Corona vírus, a cigányok, a zsidók, a migráncsok, na meg a külföldön elő magyarok is...ez tök természetes, ez ellen küzdeni is felesleges....max elmenekülni lehet előle ...
továbbra sem, csak reakció volt mert elkezdted a külföldi magyarozást minden előzmény nélkül
Engem nem is érint a baj, senkit nem engedek be. A háztól minden irányba minimum 100méter a telek. Utána meg szántó van.
Amugy a rohadt politikai szalat te erolted bele az egeszbe.
én az összes gecis politikust utálom. de azokat is akik bármelyikre istenként tekint és szentként követi őket
Te nem vagy libsi-jobbik koalicios ugye? Tok semleges es objektiv vagy.
Akar meg DK-s is lehetsz.
Igen, ök is egy rossz példa...vagyis követendő? Ök bíznak a német fegyelemben és a nagyon jó egészségügyben...hogy joggal e, az majd kiderül.
Utána is olvastam, ma éjszaka 00:00-óta van egyes tagállamokban kijárási korlátozás, de nem egységesen az egész Németország területén és nem tilalom, csak korlátozás.
így van. de titeket nem ér baj, mert a fideszeseket nem támadja a vírus
Pedig kb ugyanakkor tudtak, elore mint mi. Nagyobb a populacio.
A németeknél eddig nem nagyon volt kijárási korlátozás vagy tilalom, talán tegnap óta van.
Az a lenyeg hogy a magyar kormany a szar... es nalunk lesz a legrosszabb a helyzet!
Sehol nem hasznaljak. Lattad a nemet peldat.
Meg a who sem biztos, mi ezt kovetjuk.

https://index.hu/techtud/2020/...