Ez megint csak a te szegénységi bizonyítványod. Nálunk kevés a komoly tüneteket mutató beteg. Akkor mi a fasznak teszteljenek le 10millio embert ha kevés a beteg?!
Az osszes yt reklam a mentos ipsevel kezdodik, a petofin nincs 5 perc hogy ne a maradj otthon folyna, gyakorlatilag mar agyzsugort kapok a maradj otthontol.
A kovetkezo a lekotozes lenne.
a Győrffy pálos videók rövidek és lényegre törőek, azok jók. több youtube reklámban láttam már. gondolom a tv-ben is mennek. és a rádióban is hallottam a győrffypalis videó hanganyagát. szóval ilyen jellegű tevékenység is van
Tehat gondolatolvaso vagy, ertem.
A hazaterő magyarok meg maradjanak a seggukon, ne induljanak el, mit nrm lehet erteni ezen, pont ezt kene megakadalyozni.
hát még szép, én se hangoztatom a véleményem, csak ugy elkezdtem valamit írni aztán ide jutottunk. de se fb se más platformokon nem írtam ezzel kapcsolatban egy szót se, és nem is szentírás amit mondok. sőt azt is elhiszem hogy kurva nehéz most jó döntést hozni, szóval simán csak z interneten okoskodók táborát gyarapítom most aminek semmi értelme. real life- megteszek mindent amit tudok. maszk, kézmosás, fertőtlenítőí távolságtartás. és persze én önkéntes karanténban vagyok a kamionban
Olyan erősen markukban van a sajtó, olyan erős a propaganda. Mégis a többség még mindig nem fogta fel, mi zajlik a világban és mi felé halad a világ azon része amelyik még kapott egy kis haladékot, amit mint esélyt lehetett volna felhasználni...Lassan tehetnének végre valamit, legalább a felvilágosítás terén...erre lehetne pl plakátot nyomni...
és mi vagyunk a rosszak akik okosabbak próbálunk lenni, holott kormányunk mindent megtesz mikor napi egy semmire sem jó maszkot biztosított a háziorvosoknak
Igen, pont az egészségügyi dolgozókat szarja le mindenki, hagyja cserben, esetleg öli meg , aki nem veszi elég komolyan ezt a járványt és nem marad otthon végre a valagán és kezd el, ha eddig nem tette pl kezet mosni....és igen, a kormány is öket bünteti leginkább azzal, ha nem lép idöben márpedig nem tette eddig)
Igen. Sajnos az okos a más kárán tanul. Szolgáltattak hibát okulásra a kínaiak, Olaszok és Spanyolok is. lehetett volna belőle tanulni és jobban csinálni, több szigorral, szándékkal. De nem, inkább lemásolták az összes elkövetett hibát...
A kovetkezo a lekotozes lenne.
A hazaterő magyarok meg maradjanak a seggukon, ne induljanak el, mit nrm lehet erteni ezen, pont ezt kene megakadalyozni.