én ezt előre tudtam
holnap megyek kiváltom a peca engedélyt a dvcs-re aztán kivonulok egy ideig
ha beüt a körlet elhagyási akkor a dvcs-re el még tudok sunnyogni a kertek alatt, van 4 vödör erjesztett kukoricám az kitart egy pár hétig
Onnan, hogy máshol igyekeztek, igyekeznek megállítani, őszintén beszélnek a számokról, stb. Mégis nagy lett baj. Én ennek az ellenkezőjét látom Magyarországon...
Mert megtehetem! Elértem a jólétnek azt a fokát, amikor már öncélúan áshatom el a kidobásra szánt, 100 éves, zománchibás fürdőkádamat. (Nem fért bele a Thaliába, hogy kivigyem a MÉH-telepre.... )
ezt nem tudom honnan veszed de remélem, hogy nem Persze viktor lehet,hogy így akarja helyrebillenteni a nyugdíjfizetés kérdését. Nem tudom a mészáros és mészáros cég bővült e temetkezési válallkozással az utobbi napokban
az hogy valamit jól csinálunk azt nem tudom miben nyílvánul meg nálunk a piac nincs lezárva sok száz ember egymás hegyén hátán tolong, kb. az egész városban ez idáig 2 embert láttam álarcal azt slussz. Azt látom, hogy senki nem tesz semmit az előríásnak és az ajánlásoknak megfelelően nagyjából mindenki pont telibe sz.rja az egészet, tehát rajtunk nem múlik, hogy nem terjed a vírus, mi a lehetőségekhez képest pedig mindent megteszünk a terjedésének érdekében
ennyyi erővel éppen vásárolhatnának ugyanúgy az emberek mint eddig nem csak kizárólag élelmiszert meg gyógyszert meg gumilövedékes fegyvert azt akkor talán nem dőlne be az ország, európa a világ
én még ma reggel tettem egy kört a városba , telephelyen levenni a fűtést az kisteherből kipakolni. A mi kis városunkba semmi nem látszik ugyan olyan nyüzsgés van, oké a boltok harmada már bezárt de én egy emberrel sem látok kevesebbet sem az utakon, sem a városközponton Mondom beszaladok a lídibe grillezni való húsért, reggel 8-kor lógtak az emberek a parkoló dugig Azért érdekes, mert a telenorhoz, a postára a patikába egyenként engednek de a múlti élelmiszer boltban ott liheg mindenki egymás nyakán akkor ez így jó Egyébként mindenki csinálja a hétköznapi dolgát mintha mi sem történne. Én meg kb. naponta 1 cm zsugorodok a bizonytalan kilátásaim miatt tehát lassan elfogyok. Mindegy délelőtt kimentünk a tavamra horgászni, a kisfiam 44 db keszeget fogott én meg megfogtam a szezon első pontyát
holnap megyek kiváltom a peca engedélyt a dvcs-re aztán kivonulok egy ideig
ha beüt a körlet elhagyási akkor a dvcs-re el még tudok sunnyogni a kertek alatt, van 4 vödör erjesztett kukoricám az kitart egy pár hétig