ne ríjjá műveltnek, okosnak,bölcsnek itt vagyok én Na nem azt mondom, hogy éld ki magad rajtam De a míves írásaimból pallérozhatod az elméd
Azért írok mindíg ennyit, hogy valami ragadjon rátok az én bölcseségemből.
Sajnos vannak szerényebb képeségű emberkék is köztünk mint pl. zotya aki olvasni sem nagyon tud azt nem tudom az alúlműveltségéből megemelni a soxor szellemesen sziporkázó humoró de még is kőkemény tényfeltárásaimmal,ekszpozéimmal vagy csak egyéni véleményemmel
vettem 5 kiló marhahúst, 1800ért adta a ember, néhány hete még 1500 volt azt mondja annyian állnak sorba hogy emelni kell az árat
sok embernek jó dolog ez a pánik
ha csak 400kiló húst árul ki belőle már van 120 ezer pluszban
Az más ahol "leadó" is van mert hát ugye ott van amit vissza kell osztani az ügyintézőnek/vezetőnek aki hívja és akkor az nyilván nem mehet a vállalkozás rovására, kb. annak a 30-40%-ával kell többet írni a számlára amit vissza kell osztani......
Na ennyire nem ismerem az árakat, nekem ha bajom van, havert hívom csak tudom hogy vannak horribilis áron dolgozók(leginkább biztosítokkal vannak kapcsolatban)
Az utolsó mondatod lenne a lényeg, de mindenki leszarja, ufónak néznek mindenhol a melóhelyen ki is röhögnek, hogy 1 hete rajtam ha emberek közé megyek pedig nálunk sok a külföldi kamionos a vámudvarban akik mászkálnak, cigiznek büféznek míg itt vannak.
Azért az picit durva, de igazából a rövid távost kár km/huf-ra átszámolni mert van egy alap aminél nem kér kevesebbet az ember, mikor fuvaroztam kiskocsival (10 éve) akkor az első óra kiállással 5500 volt és minden megkezdett 3000 és ezt úgy kb 50km-es körzetig alkalmaztuk, de ha elhagytam a várost akkor a visszaútra is ment az óradíj és csak távoli fuvaroknál volt km díj, kamionnal 2 éve még 32000 volt az alapdíj ma ahogy hallottam 40 körül van.......egy vállalkozásnak el kell tartani magát és a rövid fuvarokkal is elmegy az ideje és lehet, hogy amiatt nem tudott egy velősebbet megcsinálni......persze van ellenpélda is, de ott nem az ügyfél mondja meg, hogy mikor viszik el a holmiját hanem amikor körjáratban odaér a tetthelyre, anno még zongoraszállítást is vállalt így 2 autóval egy kolléga Bp.-n, mi vittünk egy pianínót két rakodóval alaphangon 25000-ért a zongora meg 40-ről indult csak a rakodók plusz a kocsi a fickó meg 8000-ért csinálta gyűjtőben, egy darabig ment is neki most nem tudom.
Nem verseny, csak egy jó mutató a terjedésről. Igazából nem is a mennyiség a lényeg, hanem a növekedés üteme.
Szerdára várták a 100-as határ átlépését, most szombatra sikerült elérni, szóval kisebb a növekedés üteme a kalkuláltnál, vagyis valamit jól csinálunk mi magyarok.
Lehet tényleg a palacsinta az ellenszer?
Feleségem szerint most mutatkozik meg annak az előnye, hogy a népesség egy nagy része alkoholista és rendszeresen fertőtlenít
Azért írok mindíg ennyit, hogy valami ragadjon rátok az én bölcseségemből.
Sajnos vannak szerényebb képeségű emberkék is köztünk mint pl. zotya aki olvasni sem nagyon tud azt nem tudom az alúlműveltségéből megemelni a soxor szellemesen sziporkázó humoró de még is kőkemény tényfeltárásaimmal,ekszpozéimmal vagy csak egyéni véleményemmel
sok embernek jó dolog ez a pánik
ha csak 400kiló húst árul ki belőle már van 120 ezer pluszban
Szerdára várták a 100-as határ átlépését, most szombatra sikerült elérni, szóval kisebb a növekedés üteme a kalkuláltnál, vagyis valamit jól csinálunk mi magyarok.
Lehet tényleg a palacsinta az ellenszer?
Feleségem szerint most mutatkozik meg annak az előnye, hogy a népesség egy nagy része alkoholista és rendszeresen fertőtlenít