Régen is gondoltam rá, pár éve hogy venni kéne egyet (mármint trélert)
Csak nem igazán passzol a melóm mellé, fő állásban meg kockázatos. Bár ha én is így lehuzkodnám az embereket szla nélkül
Becslések szerint kb. 10 annyi van mint amiről tudunk.
De a teszt, továbbra sem csodaszer. Nem gyógyít meg senkit, hiába írja az index.
A maszk, meg a távolságtartás, szappan és a víz, viszont csodákra képes.
Ez is benne van bár erre nem panaszkodhatok a helyi kicsikben csak ott még a zsúfoltság is mert hát próbálnak mindent tartani, de kicsi a hely és a közlekedő utak gyakorlatilag eltűnnek.
Igen, én is jobban szeretem a multit mint a helyi kisboltot (bár sok dolog a kicsiben olcsóbb pl. a kedvenc söröm a pilsner is ) viszont a választék harmat gyenge a nagyokhoz képest ami nyilván érthető, de épp ezért járok multiba.
Részben értek veled egyet, mert véleményük lehet a történésekről.
Azonban ők is éppen úgy belterjesek, mint mi, mint mindenki, és abban a körben a netes megnyilvánulás nem menő.
Ez is környékfüggő lehet, Ahol Zoli lakik ott sokan élnek így mindig tömeg lehet az áruházakban, de felénk ugye nem annyira igaz áruház sem sok van, szomszéd öregasszony 80 körüli egyedül van és reggel elindult bevásárolni, két másik szomszéd zavarta vissza a házába mondván, hogy bevásárolnak neki, de alig akart visszamenni.
Ellenben sikeresen bevásároltam, nagyjából mindent kaptam.amit szerettem volna. Van néhány sláger kategoria az nyomokban sem lelhető fel, de örvendetesen csökken a boltban botorkálók száma, nem viszik tulzásba a vásárlást, idösebbeket keveset láttam. Hus meg liszt van szartig, de a budipapiros polcon alig volt áru, azt viszik mint a cukrot. Kenyérlisztet nem kaptam de amugy az nem fontos.
Azért a maszkosokról lehetne tanulmányt irni azt levágtam. Ha már felveszi, akkor nem lehetne ugy hogy érjen is valamit?
Ez nem véletlen. Minek idegesitse magát a sok észlénnyel, amugyse jön be nekik az anyázás szintű társalgás másrészt meg addig is értelmesebb dolgokkal foglalatoskodnak. Másrészt meg ők többnyire egy-két területen nagyon ott vannak de pl egy szöget nem tudnak beütni vagy egy csavart összetekerni igy nem is folynak bele ezekbe a más dolgokba.
Abból, hogy egyetemi professzorral még soha nem akadtam össze a 24 év netezésem alatt.
Akiről tudom, hogy az átlagot meghaladóan okos és képzett (pláne ha művelt is), azokról meg tudom/sejtem, hogy nem fórumozik.
Mondjuk hazudok, mert eddig egy ilyen emberről tudok, ő sajnos elment már.
De még a halála is rendkívül rendhagyó volt, az utolsó bejegyzésénél elköszönt mindenkitől, úgy hogy nem mondta meg, hogy hova készül, csak pár nappal a halála után az egyik személyes ismerőse írta meg nekünk.
De ez csak érdekesség a rendkívüli emberekről.
Ez miből jött le?......valahogy társaságban akik csak ritkán szólnak és mindent tudó arccal bólogatnak néha azokról mindenki azt gondolja, hogy nézd már milyen bölcs, nem ereszkedik le a mi sekélyes szintünkre és lesik hátha megszólal és mond valami hatalmas bölcsességet amitől mindenkinek eláll a szava.........és eljön a pillanat mikor tényleg megszólalnak és kiderül, hogy sötétek mint állat viszont épp annyi eszük van, hogy ezt még sejtik és inkább mindig hallgatnak.....szerencsére.
Mosható. De amúgy te is tudsz csinálni...varrni. Neten mindent megtalálsz hozzá. Jó vastag anyagból legyen duplán,a szádnál meg vágd ki , hogy kapj levegőt
Csak nem igazán passzol a melóm mellé, fő állásban meg kockázatos. Bár ha én is így lehuzkodnám az embereket szla nélkül
De a teszt, továbbra sem csodaszer. Nem gyógyít meg senkit, hiába írja az index.
A maszk, meg a távolságtartás, szappan és a víz, viszont csodákra képes.
Azonban ők is éppen úgy belterjesek, mint mi, mint mindenki, és abban a körben a netes megnyilvánulás nem menő.
Azért a maszkosokról lehetne tanulmányt irni azt levágtam. Ha már felveszi, akkor nem lehetne ugy hogy érjen is valamit?
Akiről tudom, hogy az átlagot meghaladóan okos és képzett (pláne ha művelt is), azokról meg tudom/sejtem, hogy nem fórumozik.
Mondjuk hazudok, mert eddig egy ilyen emberről tudok, ő sajnos elment már.
De még a halála is rendkívül rendhagyó volt, az utolsó bejegyzésénél elköszönt mindenkitől, úgy hogy nem mondta meg, hogy hova készül, csak pár nappal a halála után az egyik személyes ismerőse írta meg nekünk.
De ez csak érdekesség a rendkívüli emberekről.