Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg szerény is...
Hosszútávú szabadulás a kenyszerzubbonybol?
Nana! Clam aki mellesleg GP Pilot egy értelmes csodálatos ember!
Én irigy vagyok clam meg balfasz.
Ennyi vagy! Tudod te mit sportolok?!
Szokatlanul békés napunk volt!
Na mi az ábra tes'vérek?
Az vagy! Beletörlek a betonba!
Irigykedj csak!
Személyesen!
Képeslapok vagy guglin látod?
Jerez, Assen, Laguna Seca.....
A K8-cal kimegyek ilyen helyre, ne vicceljetek már!
Na meg a hasonlók :)
Oké, igazad van
Mindig elfelejtem Hogy csak nemrég kezdted.Így örülj nyugodtan az 5-6 km nek.
De ne nekem kelljen szólni hogy egy kopesre van tőled Erdély.egyedül meló után hétvégente buli felfedezni.
Csak azt nem értem, szted miért kár örülni? Nem találtam eddig a közelben ilyet, tényleg hibátlan. Mellesleg nem elkerülő, ahogy írtam is, 1 autóval találkoztam, meg 4 bicajossal amíg ott voltam.
Persze, nem gond elmennem 2-300 kmre se, de azért pénteken meló után 3kor nem arra vágyom, azt majd mikor rászánok 2-3 napot.
Nem szoktam csoportban motorozni, legtöbbet egyedül, 2-3 fő a max, azok is általában olyanok, akikkel együtt pályázok. Ma pl a délután első felében először jött velem egy ismerősöm k9 1000rel, ő többé kevésbe tartotta a tempót, bár mikor most este beugrottam hozzá, azért mondta, hogy sok volt neki. Azért nem volt rossz, bár a jobbik része utána jött.
Mer en holabanatban lakom?
100 km es korzetben max a capaland van azt meg hal istennek az o idokereten kivul latogatom.
Minden mas idopocsekolas,dobogoko,pilisszentkereszt inkabb ininek valo tankloter keresztezve az astoria aluljaro zsufoltsagaval.
inkabb tulgondolkodom a 100 km.en.
Kerdezd TLJanot hova jar,es tuti nem itthonra,mesz szombat reggel egy 200-ast szenvedve majd 300-at vidaman megalszol valahol es vasarnap meg 300-at megint jol es 200 haza.
Es utana nem vagysz a varosi elkerulo 4-5 km-ere.
De ez csak az en hulye velemenyem. nem kell megfogadni.
Jah es a 10-15 motoros benito totyogesekbe nemenj bele ezresgixxerrel mert egy eletre elmegy a kedved,inkabb 2-3 normalis sportoloval ami belefer,yardokra meg figyelj.
Miért akarod elrontani ezt a szép napot?
Már ifjú korában is az volt:
GP Pilot a leghatalmasabb!
És én ott lakom szted? Ilyet a környékemen (értsd 100km) nem találsz