Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A képed is leszedte a ratyibookról! Ennyi vagy!
Mellesleg milyen hirtelen reagáltál, egész délután erre vártál...Persze én vagyok itt mindig.
Elég kretén vagy! Büszkék lehetnek rád szegény szüleid!
Irjal csak, csak ne felejtsd el kozben feladni anyad 90es hirdeteset sem
Egyébként a ratyi SM moderálta az utolsó galériám!
Szerintem nem kell téged égetnem, megteszed helyettem! A édesapád elérhetőségét viszont megadhatod! Vagy lehet írok a délmagyarnak írjanak egy cikket a kretén Rozsnyairól is!
Mit tesztelt? Még nem esett el vele a celebünk!
Azt hittem te tudod
Mégse vagy szakértö?
Igen a váz is ugyanaz, futómű + fékek.
Pocses, 800ie monster ugyanakkora testre mint a tiede ?
Ilyen ez a szerelem...
Hagyd a francba,úgysem száll le rólad.Érdekes,hogy Ő írja azt,hogy meg sem említ Téged Amikor tesztelted a K5-öt,akkor is betalált ez a kanalas!
http://www.vezess.hu/hirek/201... holnap mindenki csak okosan én nem is megyek sehova.
Ezeket is kell légteleníteni?
Érdekes. Én úgy emlékszem, hogy fecskendővel kimértem én is, betöltöttem és nekem is lejjebb volt. Aztán betoltam a rudat addig amíg kell (asszem valahol mutatja az ábra - most nincs előttem) és pont jó lett a szint. De ez most már egy elég homályos emlék, sok minden történt azóta. Pl. kerék cumi. Lehet, hogy ott hibáztam, hogy a rudat nem kell lenyomni?
Igen, kevesebb lett nekem. Így is vannak elírások a szervízkönyvben, találtam már nem 1et.
Nem tudom miért épp 517 van beírva. Én amúgy pontosan kimértem. Tudod mérőedény, ami 500ml volt, 10ml vonásokkal és injekciós fecskendővel kimértem a többit hozzá.
Nem érted, vagy csak nem akarok, mindegy, tudjuk mennyire okos vagy Reménytelen te voltál te majom, mikor az okoskodásodkor már nem tudtál érvelni és jöttél azzal, hogy elestem, meg hogyan sírok szerinted dolgok miatt. Aztán tetézted a sok hazudozásoddal. Bele a lelkembe? Semmivel, de egyértelmű volt, hogy az a célod, így az anyázás nagyon is helyén való, szóval rakd ki anyád dolgozni, te meg felejts már el, hihetetlen menyire kitartó szerencsétlen szerelmes vagy. Tuti még a két kezed is tiltakozik ellened
Nekem régen azt mondták hogy ha van rajta akkor működnie kell.
Ha nincs az nem baj
Ez kb 5-6 éve volt
Majd leszek! Bár nem várom a hozzászólásokat, mint itt egyesek az én mondataim! Menj inkább főzni!
Késik a repülőgép, így van egy kis időm még erre reagálni! Én anyáztalak te szerencsétlen szolis celeb? Nem kell válaszolnod mert tudom, hogy nem! Viszont mivel léptem így a kis kocka szimulátoros vasalt hajú lelkedbe? Nagyon reménytelennek érezhetted a helyzeted, ha már csak anyázni tudsz! Csak gratulálni tudok ehhez! Ratyi!
Pedig én keveselltem ! Olyan jól folyós volt lejtőn lefelé .
Szerinted ha leveszed az irányjelző lámpákat de a kormánykapcsolót látják (irányjelzős) majd vizsgán akkor nem fogják keresni hozzá