Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Imitálom a munkát.
Na jó lefestem a lengőkart is de....
Ó, az jó. Mérés-gép.
Az egy gsi astra volt, nem dizel....
Hogy vagy Zoli? Mész ma motorozni?
Ez is kókány! Meg dízeles!
Ha tisztán tartom a motorom, akkor nem megyek vele? Akkor amiket felteszel a motorodról képeket mit bizonyítanak? V4leone motorja sem volt bogaras, csak az olaj csepegett belőle.
Egy drz tulaj is felrakta hogy azt igy kell, le is videozta ahogy elinditja a motort miutan leengedte az olajat
Egyébként, gázolajjal ontsd fel, menj vele egy kicsit majd engedd le. Ez egy tuti tipp volt egy havertol aki ezt megcsinalta az opelja csattogo hidrotokei miatt, utana nem csak a tokek csattogtak.

De neked is ajanlom :D
Olvass utána,tavaly volt a flame ebből mikor még követtem az eseményeket ott.Jó volt olvasni a kreténséget.
Tudjuk, annyira, hogy nem mész 90-nél többel nehogy bogaras legyen a szép fényezés
Szerintem nem ugyanazokat a sorokat latjuk a vita elejen.
A blokkom jó sok km elteltével is patika belülről. Nincs ott lerakódás egy csepp sem.
Ez kókány! Choppereseknél lehet ez megoldás, de én igényes vagyok.
A flex kemény cucc.
Tele a kezem a harc tanuival.
A vicces hogy sokáig nem vérzik.
Levi millenium generációs....Néha elég kretén, néha tud normális is lenni, de ettől függetlenül ratyi.
Tölts bele benzin, és gyújtsd meg. Tiszta lesz az.
Volt a gixxerhaccáz topikban egy ipse aki beindította had dobja ki mindent.Kövesd öt.
Szoktam!
Arról beszéltem, hogy Te félimeretek vagy vélelmek alapján kötekedtél. Ezt könnyű felismerni. Egyrészt, mert mindig ezt csinálod, másrészt én is mindig, úgyhogy könnyen ráismerek.
Te ne cserelj benne olajat ! :D
Olajcserénél mivel mossam át a blokkot?