Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Anyukád épp abban a járműben pippant?
ne legyél ám ingerült......tudod interneten nem lehet a másikat felmérgesíteni. Akit lehet az lelkileg sérült.
Elipszilonos lyé te okos!
Mégis mindenki lopja a szövegem!
Ha én ratyi, a te anyukád meg ku.va. Na ez hogy tetszik:
Te? Ügyes? Megmondó? Mit mondasz meg, hogy ratyi vagy?
papagáj
Elég rendesen. Már átment papagályba.

GP Pilot vagyok
Ratyik
V2 Chopper
Kiülve motorozok, azért van 4cm majré

Az ember ennyi idő után többet várna már
Én? A helyi megmondóember. Csak én ügyesebb vagyok mint te. Ennyi!
Te ki vagy? Csak nem egy újabb millenium generációs?
Kiégett a viccreléje.
Ja nem. Az soha nem is volt neki.
GP Pilot very strong!
Az alkalmazás módját helyeslem. Elfogadom azt is, hogy betöltök 517-et és tuti nem 90-lesz (hanem ezek szerint kevesebb?). De akkor nem lett volna egyszerűbb 500-at beírni? Ez az első ami furcsa. A másik az, hogy ha 517 tutira kevesebb lesz, akkor mennyi lesz? Mindig más? Mégis hogyan? Ha nem más, akkor mért nem adták meg 517 helyett az ekvivalens értéket? Mi értelme van pontosan 517-et megadni szerinted?
Én egyszer letiltottam az egész beteg bandát, de azt rájöttem, hogy akkor unalmasak a munkanapok. Viszont már kezd clam gyenge lenni. Lehet tiltom újra
GP Pilot vagyok még mindig!
Jó kérdés! Szerintem öten, de lehet sokat mondok.
Ezt most ne indoklásnak vedd. Én így tudom. Hogy egy eredménytermék előállításában sokkal nagyobb részben játszik szerepet a munkadíj, mint itt Magyarországon például. Hogy ebből mi következik, azt nem tudom. Ezzel nem indokoltam semmit.
Te sem vagy már a régi
Vajon mennyien blokkoltak téged eddig?
390km/h!
Volt EGYSZER EGY csajod?! Már mondtam kik használják a csaj szót, mint olyant! Ha ezt gyengének érezte, akkor a tiédet játéknak?
Az alkalmazás metódusa az ÉS kapcsolat. Tehát mennyiség betöltése ÉS szint beállítás! Nem pedig mennyiség betöltése VAGY szint beállítás.
Nekem nem tűnik logikusnak.
De nyílván neked pont jó a 90-el haladáshoz
Jah, max szarul dolgoznak, ha nem fizetik meg?