Az alkalmazás módját helyeslem. Elfogadom azt is, hogy betöltök 517-et és tuti nem 90-lesz (hanem ezek szerint kevesebb?). De akkor nem lett volna egyszerűbb 500-at beírni? Ez az első ami furcsa. A másik az, hogy ha 517 tutira kevesebb lesz, akkor mennyi lesz? Mindig más? Mégis hogyan? Ha nem más, akkor mért nem adták meg 517 helyett az ekvivalens értéket? Mi értelme van pontosan 517-et megadni szerinted?
Én egyszer letiltottam az egész beteg bandát, de azt rájöttem, hogy akkor unalmasak a munkanapok. Viszont már kezd clam gyenge lenni. Lehet tiltom újra
Ezt most ne indoklásnak vedd. Én így tudom. Hogy egy eredménytermék előállításában sokkal nagyobb részben játszik szerepet a munkadíj, mint itt Magyarországon például. Hogy ebből mi következik, azt nem tudom. Ezzel nem indokoltam semmit.
Az alkalmazás metódusa az ÉS kapcsolat. Tehát mennyiség betöltése ÉS szint beállítás! Nem pedig mennyiség betöltése VAGY szint beállítás.
Nekem nem tűnik logikusnak.
ne legyél ám ingerült......tudod interneten nem lehet a másikat felmérgesíteni. Akit lehet az lelkileg sérült.