Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hopp. Kész is. Nem tetszik. Kár volt lefesteni.
Ne menj!
Tudjuk melyik generációhoz tartozol! Most léptem, addig fesd le azt a kerítést!
Mindenhez azért nem, csak majdnem.
Ratyi! Olvass már vissza! Elhiszem, hogy mindenhez értesz, de inkább ne gyakorold!
Anyázik? Nem anyáztam. Csak annyit mondtam ha te engem ratyizol, akkor lehet a te anyukád meg penzért adott szexuális szolgáltatásokat. Nem kell ratyizni, akkor nem fordul megba fejemben az a gondlolat hogy nem törődtek veled otthon eleget.
Attól még a kipusztult növényt felvesszük, a lomot elpakoljuk stb. Nehéz felfogni? Vagy semmi sem marad meg? 2 éve úgy van a kerítés és nem tudtad lefesteni, ne magyarázkodj, igénytelen vagy. Tudjuk nem marad meg, mégy ott lesz legalább 2 évig.
Mondja az aki anyázik és a házát/udvarát nem tudja rendben tartani.
Mondom megint. Kerítést nem festek mert nem marad. Távozik az örök vasmezőkre. De ha igényt tartassz rá, viheted. Pár ezrest adnak érte tuti.
Ratyiznai! Nézz tükörbe, mondtam már! Ha elégedett vagy a látottakkal, akkor gond van! Szoli, vasalt haj.... Neked is kéne egy kamion!
Mi az hogy én? Igen én. Nem bonyolult az. Könnyű rájönni a nevelésed hiányosságaira. Komolyan.
Azért az előző téma érdekesebb volt, mondjuk ha megjelenik az SM majma akkor már lehet tudni előre, hogy ez lesz. Színvonalat hoz, persze Apunak kellett volna kotont hozni a boltból anno
Ez nem falu, vagy város kérdése!
Az nem lehetséges! Olyan bonyolult műveletet te? Ne viccelj már.
Ez van. Falun csak erre futja.
Nem mocskolódok. Csak következtetek.
Igénytelen kategória!
Tök mindegy! Minden képeden van hiba!
Nálam rend van és tisztaság. A rozsdásodó kerítés pedig nem tartozik egyik kategóriába sem.
Hárítasz, terelsz, mocskolódsz. Fáj az igazság? A rend és a tisztaság nem pénz kérdés!
Nem esett le gondolom hogy az nem ugyan az az udvar.
Olivérnek? Őt ne bántsd, elég ha egy álom összetört már.
Látszik hülye vagy ember. Anyád nem nevelt meg téged az már biztos.
Azért maradnak a tv-k is az udvaron.