Üdv. Valaki tudna segíteni most viszem műszaki vizsgára egy 640 es Ktm et belekötöttek a múltkor az indexbe nincs benne E betű, nah most olvasgattam azt írják nem kötelező mert karjelzéssel is lehet jelezni, de olyat is olvastam ha gyárilag volt rajta akkor kell rá. Valaki megtudná mondani át megy e index nélkül? :)
Jajjj egyem meg a szived meg a hataraid melyik hatarodon mentem at mielott ennyire belemszerelmesedtel volna? az, hogy mar most le is anyazlak, az magadnak koszonheto, hogy ilyen kis fereg vagy bar azert meg mindig nem lettemtulsagosan megbantva, barmennyire probalod tetezni, huzzal bele vagy hagyd abba a probalkozast es akkor az anyazas is elmarad
Tudod nekem a motorban elég sok munkám van és féltem is, no meg a szaros életemet is , és elég régen járom az utakat ahhoz hogy eddig ki tudtam húzni baleset nélkül . Én már szedtem ki hullákat roncsból a rendőrnek segítve, hogy ne ülőhelyzetben merevedjenek meg, és láttam is pár meredek dolgot, ezért óvatos duhaj vagyok. 50-nél max. 60 körül 90-nél 100-110. Autópályán ha megyek ott szoktam kissé megereszteni. Ott sem fékevesztetten mert a gödör mindenkit megvár! Oda felesleges sietni.
Nem érted megint. Nem sértés magában persze. Ha azt mondod, hogy azért nem tudok főzni mert férfi vagyok, akkor már személyeskedsz. Nem baj ha nem tudtad, guglizd ki.
Bele nem vagy ugy szerelmes, mint belem ram mindig reagalsz meg emlegetsz eloben meg kussolnal, mint Leoneval de jo, nezzuk meddig birod ki, hogy ne emlegess
A ratyi nálam kedvest, aranyost és bájost jelent! Esetleg rosszat! Minden fajta más jelentésétől elhatárolódom! A ratyli pedig egy ősi magyar sütemény! A ratyedli pedig a nokedli falusiasabb elnevezése!
Szerencsére remélem a normálisabbja fogja végezni a mérést, Te tudod én nem hajtok agyatlanul, még ahol lehetne ott sem lépem túl a tűréshatárt. De elég beleolvasni a rendőrségi lapokba, vagy az interneten és azonnal látni nem ez lenne ebben az országban a legnagyobb baj.
Még akkor sem ha Magyarországon átlag napi két ember hal meg az utakon. Aki hülye az ezután is az lesz!
V4leoneval soha nem találkoztam, csak tudom! Persze ti jobban...
Még akkor sem ha Magyarországon átlag napi két ember hal meg az utakon. Aki hülye az ezután is az lesz!