Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az hogy velem nem találkoznál???????????
Rajongód vagyok vagy mi a fene
Egy valamit kihagytál! Az FSZ-t!
Mindenki én vagyok!
a fene e kóstolgat téged
Én csak buszokhoz "értek" meg egy iciripicirit a jármű klimához
Máshoz nem
Mivel te is en vagy, vagy en vagyok te ?
Csak ő vele nem találkoznék! Téged pedig ismerlek.
KisCefi mindenhez ért! Ebben hasonlít rád!
Hiaba kostolgatsz, ha annyira ertenek a jarmuvekhez mint te, akkor voldog ember lennék, mert azon kivul hogy 2kereke van az motor ha 4akkor az auto, mast nem is tudnék roluk
Ő honnan ismerné?! Én vagyok GP Pilot!
pedig nagy általánosságban minden 2-4 kerekűt ismersz kivül-belül ezek szerint van még mit tanulnod

Háát jahh nem a Kis Hornet felismerésével voltak bajok, csupán a henger számmal, mivel én még életemben nem láttam 250 Hornetet közelről
De már tudom kihez kell fordulni, ha anatómia szükséges
Nekem is kell állítani hátul, mert igen összeül alattam, jövő hónapban vizsga majd akkor állít rajta a szerelő.
Hornetem volt, tengelytavval nincs baj, alacsonyan van az ules. Nembagyok magas kb180centi de kenyelmetlen volt a hornet is, 600as monsteren ultem es azt meg kisebbnek ereztem.
Nem, mert mindenki utál! Kiderül egy kis celeb vagy! Kamiont neked!
Hu aztan te most megbantottal, szted ujat mutattal? olyat csak anyad szokott nekem
A tengelytáv is egyforma akkor az kismotor. De legalább leér a lábam.
Hat figyelj, az nem para ha nem ismerek egy teljesen idegen tipust, nem ugy mint egyesek hogy a kishornetet nem ismerik fel
Hogy is szoktátok mondani autópálya villamos... Visszanyalt a fagyi!
Ooo akkor az is kismotor :(
„nem azért de ha végig olvasom a cikket nem igazán a F1 céljairól van szó hanem ő és apja "futtatásáról" :S
tv-zet,rádiózik...jah meg mindennap eszik,sz*rik,stb....ezek kimaradtak kérem szépen ebből a komoly cikkből!
egyre rosszabb az újság!”
Meleg rádió.... Ilyen is van Makón.
Szeretnek téged mások is! Elolvastam már a hozzászólásokat!

„Azért Olivér anyagi hátterét ismerve,lehet,hogy szponzorok nélkül is menne a dolog.Ahhoz,hogy ő ebben a "sportágban"sikereket érjen el nem kevés pénzre volt szükség eddig sem .Másnak hiába van tehetsége ha nincs jól kereső és befolyásos apukája.A rádióba sem a tehetsége révén jutott be,mert tehetsége ehhez viszont egy csepp sincs.Ha nekem lenne felesleges pénzem akkor sem erre a számlaszámra utalnám,hanem sokkal fontosabb dologra.Gondolom ez az újságcikk sem az újságíró ötlete volt.Biztosan felkérték rá,hogy írjon már róla.A cikkben a legfontosabb a számlaszám.Ügyes önreklámozás!Ebben Olivér és családja mindíg is ügyes volt.”

„úgyis meleg a srác!abból kereshetne szépen pénzt....
ha már feljött a rádiós dolog,hallottam h műsorvezetőtársával is szokott "gyorsulni"1perc alatt elérik a csúcsot :D
forma 1?!maradjon a matchboxoknál:)”
Mire fogod igy kiverni, te majom... orulok h naponta engem nezegetsz a facebookon, amit te elvileg utalsz