Hiaba kostolgatsz, ha annyira ertenek a jarmuvekhez mint te, akkor voldog ember lennék, mert azon kivul hogy 2kereke van az motor ha 4akkor az auto, mast nem is tudnék roluk
pedig nagy általánosságban minden 2-4 kerekűt ismersz kivül-belül ezek szerint van még mit tanulnod
Háát jahh nem a Kis Hornet felismerésével voltak bajok, csupán a henger számmal, mivel én még életemben nem láttam 250 Hornetet közelről
De már tudom kihez kell fordulni, ha anatómia szükséges
Hornetem volt, tengelytavval nincs baj, alacsonyan van az ules. Nembagyok magas kb180centi de kenyelmetlen volt a hornet is, 600as monsteren ultem es azt meg kisebbnek ereztem.
„nem azért de ha végig olvasom a cikket nem igazán a F1 céljairól van szó hanem ő és apja "futtatásáról" :S
tv-zet,rádiózik...jah meg mindennap eszik,sz*rik,stb....ezek kimaradtak kérem szépen ebből a komoly cikkből!
egyre rosszabb az újság!”
Szeretnek téged mások is! Elolvastam már a hozzászólásokat!
„Azért Olivér anyagi hátterét ismerve,lehet,hogy szponzorok nélkül is menne a dolog.Ahhoz,hogy ő ebben a "sportágban"sikereket érjen el nem kevés pénzre volt szükség eddig sem .Másnak hiába van tehetsége ha nincs jól kereső és befolyásos apukája.A rádióba sem a tehetsége révén jutott be,mert tehetsége ehhez viszont egy csepp sincs.Ha nekem lenne felesleges pénzem akkor sem erre a számlaszámra utalnám,hanem sokkal fontosabb dologra.Gondolom ez az újságcikk sem az újságíró ötlete volt.Biztosan felkérték rá,hogy írjon már róla.A cikkben a legfontosabb a számlaszám.Ügyes önreklámozás!Ebben Olivér és családja mindíg is ügyes volt.”
„úgyis meleg a srác!abból kereshetne szépen pénzt....
ha már feljött a rádiós dolog,hallottam h műsorvezetőtársával is szokott "gyorsulni"1perc alatt elérik a csúcsot :D
forma 1?!maradjon a matchboxoknál:)”
Rajongód vagyok vagy mi a fene