Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenki tudja,hogy neked szólt.Szarházi köcsög.
Miért fesreném le ha jövőre meg a vastelepre? Idén meg van elég dolgom itthon. Sok-sok belső munkálat.
Képcsöves tv-k a fészer mellett? Igazad van, ez tényleg rendezett.
A rozsdás kerítés rendezett? Millenium generácó...
Ezzel könnyű takarózni! Nagyon drága a festék! Na meg az idő, amíg lefested. Motor legyen, az a lényeg.
Rendezetlen? A lelki világod esetleg.
Ja hogy rozsdás a kerítésem? Ne basssz. Mivel nem szándékozom megtartani ezért nem renoválom. Vannak perpill fontosabb projektek is tudod. 2 éva lakunk itt, nézd el nekem hogy nem a kerítéssel kezdem a felújítást.
Azért ne beszélj ilyen csúnyán cuskaterrel! Ne süllyedj az ő szintjére!
Kit érdekel?
Persze az megfigyelhető itthon, hogy autó és motor legyen, a ház és az udvar lehet rendezetlen.
Takarodj már a mocskos kurva anyádba!
Talán nem kellene ratyizni nem gondolod? Kezd unalmas lenni, hogy egy oldalon 10szer ratyizol le mindenkit. Nagyon értelmes lehetsz.
*váloztathatsz
Te vagy vak! Nyilván a rozsdás kerítés is a szomszédé. Festék és ecset! Ha már magadon nem a környezeteden változtatsz, mondjuk igényteleneknek....
Az, hogy alapból olyan buta vagy, hogy nem vagy tisztában a szó jelentésével! Pluszba azt se tudod, hogy nem ember, hanem GP Pilot vagyok! Aki anyázik az nem kretén és szar, csak aki ratyizik? Gondolkodni kéne, tudom hogy nem megy, csak akkor nem kell írni!
Aham. Mondom hogy hülye vagy. Elnézem neked.
Miért mi a különbség? Engem ratyizol? Erre azt mondom, hogy kretének a szüleid mert nem neveltek belőled Embert. Csak egy darab szart.
Kár, hogy a tengeren viszonylag kevés a kamion.
Látom csak hülye vagy! Biztos a szomszéd átültette a gyomot és a szemetet!
Igen igy tortent, sot gyalog mentem, azert telt el 5 ev a 2 kozott
Látom hülye vagy. Nem baj. Leírom újra. Szomszéd házát, kerítését nem én teszem rendbe. Ok?
Ha nem tudod mi a különbség elég idióta bárgyú féreg vagy!
Terewlsz, tehát szolizol Celeb Olika.
Te beszélsz? Akinek nem fizették az F1-gyes karriert, majd ki küldték egy hajóra.