Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a baj, hogy nem látod! Látszik millenium generáció vagy! Nézd meg jobban a képeid! A következőket ajánlom, hidd el nem kerül sokba csak dolgozni kell! Mész, festőkefe, ásó, gereblye, kapa.
Nem hittem higy mérges lesz. Ugye ratyizni szabad mindenkit, anyázni meg nem? Mi a különbség? Kezd egy kicsit unalmad lenni a gyerek. Vagy inkább bácsi. Nem tudni......
Ja es a karib tengeren minden oke, googlizd ki milyen az, eloben ugy sem latsz olyat
Ne emlegesd az anyukajat, szegeny majmot meg a sajat szulei se szeretik, azert ilyen erzekeny a temara
Mire gondolsz kis buzi. A szomszéd kerítésére? Vakoljam le? Látszik milyen hülye vagy.
Semmi! Nálad? Nem volt ma FSZkedés?
Ha már az udvaron fotózod a motort figyelj a részletekre! Nem a motor részleteire gondolok, amik havonta jönnek még 10 évig.
Mi a gond? Tényleg egy kis buzi vagy? Arról nem tehetek.
Azt tudom mire nincs!
Akkor majom vagy? Fejedből ítélve ez nem is kérdés. Ne légy trágár, gyerekek is olvashatják a falat.
Honnan tudod mire van pénzem? Nem panaszkodom. Jól keresek.
Soroljam?
Neked csak GP Pilot! Ratyika! Hogy fogod már a kuplungot is... Látszik a hivatásod...
Ez tény. Ha leirod hogy az ég kék, attól az még nem a te szöveged. Kis buzi
Kit érdekel?
Frusztrált vagy mert nincs pénzed ruhára és normális sisakra? Persze ezres motor az kellett vagizni.
Kemény is vagyok. De ezt megtárgyaltuk már nem? Hívlatlak innentől kis buzinak?
Most is a szövegem lopod!
Most mi a gond? Ja hogy valami baj van? Nem tehetek róla ha ilyen gyenge vagy. Ez csak az internet. Tudod....
Igen. Emiatt is jobb lenne az 500ml, mert bár abban is marad egy kicsi, legalább van olyan mérőedény, amin 500ml-nél van csík. 517ml-es mérőedényt én még nem találtam. De nyilván alapos indokuk volt, ennyit beírni a gépkönyvbe. Továbbra is várom a logikus magyarázatot, hogy miért ennyit írtak bele.
Magadat minősíted ratyika! A gyengék nyúlnak ehhez a mocskos szöveghez, amikor kilátástalannak ítélik a helyzetüket. Mellesleg az ilyeneknek tényleg egy kamion jár!
Ha precízek akarunk lenni 517 ml sosem lesz mert bárhogy vársz félévig akkoris marad a mérőedényben.
Amúgy pont ezért vagy ratyi! Nem te vagy a többiek közös gyermeke?