Az régi osztálytársaim vagy barátaim közül rajtam kívül hárman-négyen motoroznak. Azért ismerjük egymást, mert osztálytársak voltunk és nem azért, mert motorosok voltunk. A többi osztálytársammal se volt semmi bajom és ma egyikre se vagyok kíváncsi.
Nem, én a motorral kapcsolatban azon agyalok, hogy:
- merre kéne még elmenni csavarogni, tájat nézni;
- hogy bírnám az egy heti túracuccot kisebb helyre, praktikusabban felrakni a vasra. Ez van, nem vagyunk egyformák.
Irigyellek, amiért ilyen kevéssel is be tudod érni. Biztos nem azon agyalsz egész nap, hogyan rakj nagyobb szelepsort a motorodba, hogy még 8 lóval erősebb legyen.
Persze igaz, Akikkel motorozok mindegyiket barátnak mondhatom, egyiküket sem interneten ismertem meg, konkrétan abban az utcában is ahol lakok van egy sportmotor azonos korú tulajjal és tudással mint én . Nyilván ha a környéken egyetlen normális sportmotoros sem lenne valószínű kénytelen lennék egyedül menni, és úgy látnám a dolgokat mint te.
Egyébként a Nightwolf régi bmx-es korszakomból maradt senki sem hív így és semmi köze hozzám,
Na én meg az általad hőn utált, lenézett, motorral kirándulós - soxor megállós (a prosztata sem a régi már - fotózgatós fajta vagyok, viszont leginkább szintén egyedül szeretek motorozni. Ja nem is, motorral kirándulni.
Nem kívánok többet! Szeretem felfogni a körülöttem levő világot! És mert ez itt egy borvidék , túl sokan, már a Tejúton poharazgatnak azok közül akikkel ezelőtt kb. 35 évvel pinceszeren voltam. Volt amelyiket 38 évesen tetté le végleg a tapolcai régi temetőben . Pedig ha felével beéri lehet még most is élne.
Amúgy ebben tévedsz. Felénk elég sok van, aki hasonló stílusban. Csak egyik sem fórumozik. Én vagyok az egyetlen, aki ide szokott, de csak a munkám miatt. Volt időm. Figyelemmel kísértem az egész folyamatot, idén lesz 10 éve. Az idő múlásával lettem csapatban motorozósból egyedül motorozós.
Mondjuk, hogy ezt is értem - gondolhatod, hogy tisztában vagyok vele. Akkor legyél Te a jó példa. Tételezzük fel, hogy Te meg én hasonló stílusban megyünk és hasonló a tudásunk is. Én is megyek Te is mész. Eddig nem ismertük egymást, most itt a lehetőség a jó ízű eszmecseréket követően közös motorozásra, találkozóra vagy mit tudomén (de mondjuk semmi buzulás ). Gondolom ez csak egy elhatározás kérdése lenne. És érzek én bármi késztetést, hogy ez megvalósuljon? Nem. Semmit. Minek? Lenne kifogásom, az ellen, ha mégis megvalósulna? Dehogy lenne. Ha nem létezne Internet akkor csak véletlenül történhetne mindez, vagy valamilyen valódi közös ismeretségen keresztül. Csak azért, mert van Internet ennek másképp kéne lennie? Dehogy kell! Ki a tökömet érdeklni, hogy ki kicsoda, mért nightwolf, vagy éppen daylightwolf. Hozzászóló a videó alatt, a videó meg király. Ennél tovább minek?
Én pl meg tudom inni azt a heti egy pohár , 1,5 dl vörös boromat egyedül is. De senkit nem köteleznek hogy részt vegyen a Cseszneki összejövetelen pl. Akkor ez ellen felesleges tiltakozni. Én sem megyek teszem azt pl mecsetbe. Nem is kell hangoztassam.
Ezt más is így csinálja, akár egyet ért Veled, akár nem. De ebből nekem még nem következik, hogy el kéne mennünk együtt Bakonyi borútra. Miért mennénk?
Cápa szerintem az a baj hogy felétek nem sok olyan van aki abban a stílusban motorozik mint te, itt nálunk vagyunk egy jó páran akik azt élvezik a motorozásban amit én is, ha olyan stílusban motorozunk mint ami a videóimon általában van akkor max2-3 ember úgy még simán lehet, viszont van hogy tízen páran is össze jövünk és megyünk egy nagyobbat akkor nem feltétlen a 200+os egykerekek miatt megyek el de az is jó tud lenni
Ami téma nem érdekel azzal nem foglalkozom. Ami csípi a szememet, mert amit ide írnak marhaság, vagy primitívség, vagy műszakilag helytelen vagy ezzel itt éli ki magát valami primitív egyed azt szokásom kritizálni. Bár nem biztos, hogy mindig igazam van de ez ki szokott derülni.
- merre kéne még elmenni csavarogni, tájat nézni;
- hogy bírnám az egy heti túracuccot kisebb helyre, praktikusabban felrakni a vasra. Ez van, nem vagyunk egyformák.
Egyébként a Nightwolf régi bmx-es korszakomból maradt senki sem hív így és semmi köze hozzám,
Erre Tibi atya csak ennyit mond