Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szobornak is jó egy motor!
Csak annyit mész? Ettől én is többet megyek! Lehet túrabubus vagyok.
Nagyon tévedsz,az aki 20 év alatt teszi bele a 30-at az a műmájer bohóc és inkább járjon busszal.Szobornak szebbet is láttam mint egy motor.
Ha csak az évi 7-8000-et amit én beleteszek az több.És nem is vagyok túramotoros csak motorral járok fagyizni.
Ki is hozta utcára az első igazi sportmotort? Nincs több kérdésem!
Az hol ratyi? Mellesleg te is írtad, hogy az új MX-5 RF tetszik.
Sejtettem, hogy nem csepptankos.
Alapbol egy szar suzuki :D

De te hulye hat most jut eszembe, ratyizol, de tetszik az mx5, a vilag legmelegv autoja es te ratyizol te ratyi :D
Twin sport 639 (reszelt) 640-es a komplett eleje + vape sz17
Ez is igaz. A túramotoros pedig 20 év alatt beleteszi a 30 ezret.
A szupersportmotorok pláne az ezreseket előbb törik rommá minthogy gondot okozzon a tartósság.
Ha már dízel, az Ikarus hangját szeretem és az illatát is.
Milyen 350-es Jawad van?
Csesztetlek az E46-tal, de mondjuk az pozitív, hogy benzines párti vagy!
Olyan mértékű füstölésről beszélek leginkább, mikor a két gumi mellett a kipufogó húzza a 3. fekete csíkot az aszfaltra, meg nem lehet a rendszámot leolvasni, olyan kormos a hátulja.
200ig tartja a lépést az ezres motorrokkal a PD golf? Kötve hiszem, kivéve ha nincs legalább 800 ló meg összkerék.
Van CR a családban, hát olyan büdös... mondtam is a tulajnak amíg beszélgetünk ne járasd már ezt a szart. TDI is van, az meg füstül, nem kicsit, nagyon.
Igen, minden csak attól függ, miben keresed az élményeket Ha nincs kedvem, vagy fáradt vagyok, akkor ráülök a 350-es jawára és zen, bizonyos idegállapotoknál jobb döntés, mint kihúzatni a gixert 280-ig
Az miért?
Gsxr600 k8
Ezeket a cr motorokat utalom en is, plane az adblueosokat, azt az ammonia szagot nem birom, sot utálom, vezetni is szar mert mar majdnem olyan mint egy benzines. Regi adagolosokat szeretem, 1500tól tol mint egy mozdony
Ha már a forgatás a téma, mondjatok már betegágy hatszázasokat! Az első szériás R6-on kívül. Nem nagyon tudok ilyenről.
Beszéltél neki a motor anatómiájáról?
Minden dízel füstül, elég csúnyán de ha nem akkor meg kurva büdös.
Ratyika, akkor ne mond, hogy nem kéne benzines. Kéne, csak ratyi munkád van.
Fustoljon, de akkor menjen is nagyon. Pd motorok nem szabadna hogy okadjak a fustot akkor sem ha agyon vannak huzva, fustol mert dizel, de egy benzines is fustol mert sokat kap, persze mar mertekben. De egy tdi az fog fustolni mert az adagolo nem olyan pontosan szabalyozhato...

Nekem van ismerosom akinek a pd golfja 200ig tartja a lepest az 1000es sportmotorokkal de a lenyeg hogy nem fustol jobban mint egy gyari auto.
A dízel károsabb az egészségre, az újak meg főleg.
4? Mennyivel jár 50-nel?
Látod én meg így vagyok a kis blokkossal nekem pont elég. Kis fogyasztású olcsó biztivel stb...
Egyszer motoroztam együtt egy gyerekkel akinek a BMW-jében a kutya fasza is benne volt. Amíg száraz volt az út elég jól haladt vele. Aztán leszakadt az ég, én meg szépen kopott vágottslickkel keresztbe kielőztem a gecibe, mert untam a topázását Amikor megálltunk érdemes volt az arcokat megnézni