Nézd, szerintem elég nehéz vitatni azt amit írok. Mindnyájan jól tudjuk hogy teltek a 2000-es évek. Nekem az nem feküdt akkor sem, és azóta ami itt megy nem fekszik azóta sem. (Lehet, hogy pont azért mert többet és nem kevesebbet adok a jellemre, mint mások? )
Aki itt szimpatikus, azt honnan tudod, hogy személyesen is az lesz?
Nektek is olyan felvilágításon kellene részt vennetek, mint a tinipicsáknak. Kis naivak...
Ezt én értem. Egyformák vagyunk. Csak amíg nem volt Internet, addig ezt a valóságban oldottuk meg. Attól, hogy van Internet még nem kell azon megoldani. Szerintem.
Ismerős...
A nagy haverkodás is csak addig tart, amíg sisak van rajtad és ez milyen igaz.
Az itteni netes felációt pedig nem értem, persze ha nekik jó.
Láttad volna a hitel-fénykorban! Ment a vagizás, meg a képmutatás reggeltől estig. Akkora amerika volt, hogy csak lestem. Találkozó, streetfighter show, mindenki egymás hegyén-hátán. Össznépi integetés orrba-szájba, reggeltől estig. Persze a más pénzén, konkrétan a bankén. Legtöbbje korábban nem motorozott, sosem érdekelte, akkor jutott eszébe, amikor a kolegája, vagy a szomszédja is vett. Ha csopper, legyen herli. Ha sportgép, Kawasaki volt a király. Terepre csak KTM-et volt szabad, az volt a jó moci. Aztán ott rohadt meg a fele hitelbe, széttört váltóval persze. De az integetés az ment. A kigyorsítás nem annyira.
Nem szokásom különösebben barátkozgatni. De ha találkozunk akkor barátkozunk, mert nem szégyelljük egymás előtt a pofánkat, akivel egy az érdeklődési körünk, magunk szereljük a gépet, mert én pl szeretem tudni mi az amin ülök,megbeszéljük ami esetleg kölcsönösen érdekel minket, segítünk a másiknak , vagy éppen ha arra-felé járunk megmutatjuk ami arrafelé látnivaló van, mint a Szigliget vára pl. Már akikkel lehet társalogni mert nincsenek elmebeli problémáik, és családban nőttek fel, és szokásban volt beszélgetni egymással a családban. Aztán megyünk tovább!
Igen, aztán mikor alkatrészt kell elküldeni, akkor meg megy a ge....zés. Hirtelen előtör az üzletember. Meg amikor valakit valamilyen probléma ér utol akkor egymásra licitálnak, hogy ki mondjon be nagyobbat, hogy mivel tud segíteni. Az egyiknek ismerőse van, a másiknak rendőr ismerőse, a harmadiknak ukrán, majd elintézik és egyebek. Aztán egy hétig nem veszi fel a telefont. Ésatöbbi...
A többség azt hiszi, ha valakinek motorja van, akkor valami kivételes közösségbe kerül, ahol mindenki becsületes, segítőkész blabla. Ezt próbálják az integetéssel is prezentálni.
Pontosan ugyanannyi esélyed most is van megismerni, mintha nem lennék itt regisztrálva. Nem azt mondtam, hogy süketnéma zombi vagyok és ha találkozunk, akkor én elfordulok, hanem azt, hogy nem ismerkedésre használom a motoros oldalt. Arra ismerkedős oldalt használnék, rohadtul nem számít, hogy egy ember motorozik-e. Sőt, mint mondtam jobb ha nem. Mert a motorozó és a nem motorozó között tapasztalatom között az a különbség, hogy a nem motorozó okosabb, mert belátja, hogy nem tud. És őszintébb is, mert pl. nem akar úgy tenni, mint aki nagyon szereti, miközben nem. Mert azt erősen kétlem, hogy aki egy 200km-es motorzás alatt 32-szer áll meg hugyálni, zabálni, meg fotózni az nagyon szeretne motorozni. Nem. Az azt szereti, ha mások előtt játszhatja az eszét.
Mond el neked miből áll a motorozás , a motoros talik , ismerkedések ?! Valahol közép úton melléd kanyarodni biccenteni a sisakot , előzgetni ökör módra , húzni pár 300-ast , pirosnál ordibálni a sisak alól , egyszer mögéd gurulni megnézni a majrét , aztán összecsapni a bütyök protektort aztán jó utat hazáig ? Ne mááá !
Ezt én sem értettem soha, hogy mi ennek a nagy össznépi f....pásnak a lényege. Adatlapozás, egymás motorjának agyon dícsérése, lelki segély szolgálat, emberkedés, miegymás. Kinek-kinek IQ szintje szerint. Közben a tapasztalat szerint amikor hirdetik cuccaikat a fele gané (magyarul nem becsületesek), amikor elmegyünk motorozni kiderül, hogy nem tud és fotózás meg a sültkrumpli zabálás jobban érdekli (magyarul nem kompetens a témában). Ha ajánl egy jó szerelőt kiderül, hogy nem az (magyarul nem ért hozzá) és így tovább. Farkuk ér össze az embereknek, jó hangulatú csapatok alakulnak, csak éppen se motorozni, se szerelni nem tud senki és nem is akar. Akkor meg mi a francnak ez? Csak mert ahhoz, hogy halászlét főzzünk, vagy megnézzük a Fertő tavat motorra nem nagyon van szükség. Fotózás, megosztogatás, lájkolás. Ebben rejlik a fene nagy motorozás manapság. Gratulálok hozzá!
Nektek is olyan felvilágításon kellene részt vennetek, mint a tinipicsáknak. Kis naivak...
A nagy haverkodás is csak addig tart, amíg sisak van rajtad és ez milyen igaz.
Az itteni netes felációt pedig nem értem, persze ha nekik jó.