El lehet vele bogarászni azért, nem olyan durva. Az oszi-tengellyel durvább volt, legalábbis a kigyorsításoknál. Most ott kicsit finomabb, határ jobban érezhető, de felegyenesedve már jobban tol. És ami a lényeg, hogy nem hagyja abba!
Van hozzá egy fölös blokkom, uh. egyszer lesz egy 1170cc projekt. Azt nyomatékra fogom hangolni, mert a nagyobb tömeg miatt úgy sem fog rendesen forogni. Szerintem K5 vezérlés késleltetve pont jó lesz. Már most vigyorgok, ha arra gondolok, hogy milyen erő lesz benne.
Nem olvasom mindig a gixxer topikot, de jól hangzik a dolog. A K5 tengelyről tudtam.
Érdekes motor lehet, az ilyenek már izgatnák az én fantáziámat is. Remélhetőleg nem túl felhasználóbarát
Azt hittem ez már közkincs. Alap tuning cuccok (kipu, légszűrő, FI-Tuner). Minden létező külső sallang le az EXCV-től a kartergáz visszavezetésig. Ezen kívül K5 vezérnyű, könnyített főtengely, balansz tengely ki, szívócsatorna növelés, síkolt henger, dugattyú egyensúlyozás, forgattyútér légcsatorna. Teljesen más ülés pozíció és kezelő szervek, erősebb kormányteló. Most építem bele a K8 1000 elejt nagy fékkel, hátulra megy ZX-10R teló és Hayabusa fék. K8 kuplung is megy be és remélhetőleg még idén kapja a nagyobb szelepsort K5. Más most nem jut eszembe. Mindez egyébként sem fogható ahhoz, amit a jelenlegi -2+3 áttétel módosítás nyújt.
Még arra is jó a többmilliós motor, meg a csilli villi bőrruha, hogy egy pályanapon alkalmával a boxból kijárva az első kavicságyba belebasszuk. Láttam már ilyet Nem értettem hogyan jött össze, hisz ott még tempó se volt
Hosszabb turara menne a halal autoval, nem azert van motorom hogy autozzak. Capa mar menthetetlen az fix.
De Capa tenyleg, ha ennyire race akkor miert nem versenypalyan motorozol ?
Van hozzá egy fölös blokkom, uh. egyszer lesz egy 1170cc projekt. Azt nyomatékra fogom hangolni, mert a nagyobb tömeg miatt úgy sem fog rendesen forogni. Szerintem K5 vezérlés késleltetve pont jó lesz. Már most vigyorgok, ha arra gondolok, hogy milyen erő lesz benne.
Érdekes motor lehet, az ilyenek már izgatnák az én fantáziámat is. Remélhetőleg nem túl felhasználóbarát
De Capa tenyleg, ha ennyire race akkor miert nem versenypalyan motorozol ?