Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesz már jó idő, majd valamikor hétköznap menek, Neked úgyis nagyjából mindegy ha jól emlékszem nem vagy már melóhoz kötve.
Most ide sem tudsz jönni. Az idő megtette a magáét! Bár most itt egy kissé elvékonyodott , de sajnos fúj!
Sportmotor.hu, nem pedig "igy nyalazza egymast ket idegen a neten pont hu".

Regen volt itt szo motorokrol, most mar csak arrol van szo hoy szia jozsi, volt reggeli merevedesed ? Szepet almodtal ?
Undorito ez a nyalás ket idegen reszerol egy nyilvanos portalon.
Ven hulye :D nevtelenul, de te nagyon kemeny ember vagy mert felraktal magadrol egy kepet, oreg is vagy meg hulye is az internethez :D
Minden ok nagy Sámán. Holnap már jobb idő lesz azt hétfőtől meg igazán "gurulékony".....
MI van István?? A nyálas, Clamydia , vagy valamelyik mások cigány a nemtetszését nyilvánította? Roppant merészek pofátlanul névtelenül.
De mit várjak? Putrikulti!!
T

U

D

O

M

!

É

P

P

E

Z

É

R

T

Í

R

T

A

M

!
E

N

G

E

M

!
Volt ma is székletem!
Kit érdekel?
Attól még, hogy Téged nem érdekel, ugyanolyan joga van itt bármely felhasználónak bármit írni pont itt, mivel ez ÜZENŐFAL érted, hogy hogyan van írva bal felül ugye, hogy lehet ÜZENNI érted...
Akkor intezzetek privatba a nyalazast :D
Például engem.
Kiterdekel?
Azt emelgetné a szél , a nehezebbet toltam ki! De ma már nem kívánkozom kifelé! Kemény 8 ° van.
Üdvözlégy Jócó! De gondolom nem a szinyóval voltál.
Szebb napot István! Most értem vissza , nem esik de a szél akkorákat lökött, hogy nem győztem kapaszkodni! No meg most csekély 18 fokkal van kevesebb mint pár napja ! Bassszus!
Ha én itt vagyok mindenki itt van!
Itt van mindenkiNET...
Egyébként az USA-ban vagyok!
Akkor lenne vilag vege ha a Zoli helyeselne valamire
Asse értem minek az a szar,leéltem nélküle az életem nagy részét.
Szevasz Buksi!