Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismerjük egymást esetleg?!
Na,Te most ki vagy? Ismerős ez az arc
Sziasztok! Tud valaki megbízható motorszerelőt Vác környékén?
Főnököm? Nekem nincs főnököm, persze tudom kire gondolsz.
A főnököd meg is mondta már. Neki mindegy, hogy Lorenzo, Vinales, vagy GP Pilot.
Nálam nincs gyorsabb!
GP Pilot vagyok! Esik az eső!
De akkor meg minek vakerolsz nekem? Hangsúlyozod, hogy Te nem csatázol. Mért én szerinted csatázok, miközben teljesen egyedül megyek? Hangsúlyozod, hogy akik arcoskodnak, azok lemaradnak. A haveri körben meg Te mész hátul. Akkor Te arcoskodtál? Nyilván erre azt válaszolod, hogy nem. Magad választod a hátsó régiót? Akkor meg hülye vagy? Minek mész hátra ha nem Te vagy a leglassabb, szereted, ha a barátaid akadályoznak? Ha meg nem akadályoznak, mert mindenki azonos tempót tud és a hátsó helyed csak egy választott vagy sorsolt pozíció, akkor hogy jött össze a csapat, ha nem neten? Csak mert azt már deklaráltuk, hogy erre semmi esély a való életből. Vazz.....!?!
Barati tarsasaggal motorozok, idegenekkel eleve nem indulok el szaguldozni mert 99% hogy lesz olyan mozdulata amivel veszelyeztet. Baratokkal lehet lapon fordulni anelkul hogy attol kell tartsak, kiuti alolam a motort. A masik meg hogy egy ideje inkabb kimaradok a harcbol es hatul elvagyok.
Ezert vettem krosszt, ott lehet lokdosodni meg csatazni.
Próbálj elvonatkoztatni a személytől. Ha Te indulsz el, akkor ugyanígy semmi esély arra, hogy találj két társat aki 300km után is pontosan ott van mögötted. Mert vagy le lesz maradva 5 perccel, vagy előtted lesz. De pont mögötted biztos nem. Ezért ha ilyet akarsz és ezt előre tudod, akkor nem hívsz senkit, ha van eszed.
Nyilván nem mindig. Van amikor rövidebb a táv, van amikor nem hajnalban, van amikor átmegyek városon. Stb. De amikor semmilyen külső kényszer nem befolyásol és csakis saját szórakoztatásomra indulok útnak, akkor valami ilyesmit szokott kialakulni. 2008 volt a csúcs, akkor volt olyan hét, hogy minden nap volt egy ilyen. Igaz, akkor még nem a GSX-R-rel, hanem egy másik motorral. Az nem volt ennyire alkalmas, cserébe válság volt és még nem voltak megjavítva a közkedvelt útvonalak, ezért nagyjából senkivel sem találkoztam, mert senki nem jött arra. Az volt az aranykorom.
Nézd meg,kis oktondi pocok,hogy mire írtam Jól van,nyugodtság legyen
A versenyedre irtam az egot, hogy egyedul te indulnal mert ugy gondolod hogy ezt mas nem kepes megcsinalni.

Nem haverkodok neten keresztul, plane nem ebben a stilusban amit itt eloadott par uriember. Egyszeruen undoritonak talalom ezt a megjatszott dicseretet, neten keresztul szopjak le egymast, kozben egyik sem gondolja komolyan, de jatszak itt a nagy baratokat.
Az ilyen embereket a valo eletben is kerulom.
Nincs rá semmi esély,hogy rajtad kívül,bárki is végignyomná Viccet félretéve,tényleg mindig így motorozol?
Ebben szerinted mi volt az egó? Az már egó, ha azt gondolom, hogy semmi esély nincsen arra, hogy tetszőleges de egymással azonos stílusú és tempójú motorosok egymás szomszédjában lakjanak? Eddig is arról volt szó, hogy erre semmi esély. A túrások is ezt mondták, nightwolf is ezt mondta, Te is ezt mondtad. Mások ezt próbálják megoldani ismerkedéssel. Mi meg nem. (Tudtommal Te sem.) De akkor Neked is nagy az egód!
ne mar megint mirol beszelsz ? :D kozod nincs az eddigi temahoz te kis buta.
Na,és még Te osztod az észt.Fáj,hogy nem szólnak hozzád? Mit foglalkozol azzal,hogy ki-mit ír ide??Még csak meg sem lettél említve.
Mondjuk egobol nincs hianyod az tuti, elhiszed hogy nincs nalad gyorsabb motoros palyara viszont nem mesz mert az kiszamithato izgalommentes dolog.

Nekem mindegy hogy motorozol, de nagyon sokan voltak mar ilyen mindenkinel gyorsabb egoista motorosok akik lemaradtak...
Epp ez a baj, nem jol hasznalod.
Ennyi filozofiat.......te jo eg,..........motorteologia lett az oldalbol vagy mipicsa?

Es meg nem is esik pedig mondtak.
Szabadedzésem van, addig is szia mindenkinek!
Na jó, tegyünk egy próbát.
Lesz idén nyáron egy megfelelő alkalommal egy un. Sharkdawn-TT, azaz cápa féle hajnali túraverseny. Az úgy néz ki, hogy indulás egy megfelelő pontról hajnal hasadáskor (annyit elárulhatok hogy vasárnap). Városok érintése nélkül, maximum másodrendű, lehetőleg végig kanyargós útvonalon 250-300km-es táv (két tankolás előre eltervezett helyen) végig stiften és lapon. Befejezés templomidő előtt kb. délelőtt 10 óra magasságában. Az útvonal pontos (kátyú szintű) ismerete elengedhetetlen, tehát előzetes felkészülés szükséges a résztvevőknek. Előzés nincs.
Szerintetek racionálisan mekkora esély van arra, hogy kettő, max. háromnál több ember végig tudja nyomni úgy, hogy se nem dobja el, a motor sem kotlik meg és senki sem marad le, ezért senkire sem kell várni? Szerintem nulla. Ezért hányan fogunk ezen menni? Én egyedül.