Őket nem érdekli, hogy egy ház tartós legyen. Úgyis jön a forgószél, a földrengés, és építhetik újra De legjobban azt bírom amikor elköltöznek, és viszik magukkal a házat.
Na olyat láttam angolban,Igen régi volt mert a 200 évvel ezelőtti emberméretre kalkulálták szal 170-es belmagasság és 150-es ajtómagasság volt benn.
Mint a Man in blac-ben a kis sáskák vagy miknek a lakóhelyén.
Elég sokat nézem a youtube-on a This old house című műsort.
Szidják az amcsikat hogy minden tubájfór meg rokshit-ből,és szögbelövőből van de a végeredmény elég jó szokott lenni.
Pedig milyen lepukkant szar pecókat újítanak fel benne.
Most abba gondolj bele, hogy 2002 óta nem javult a helyzet. Régi épületeket sem tudnak renoválni, 1-2 évig tartja magát, utána jobbik esetben olyan, mint renoválás előtt vagy pedig rosszabb.
Pedig szerintem fincsi,világos,gyorsan kész és minőségi.
Persze nem igazánprivált szféra legjobbja egy csíktelken ahol egymás szájában vannak a heringmódjára bepaszírozott házak.
Kell egy telek....mondjuk GP pályányi.
Most egy olyan kéglit bérelek, ami 2002-ben épült, a "fénykorában". 14 év elteltével egyetlen ajtó sem csukódik rendesen, van amit zárni sem lehet, van ami meg csak zárással tartható csukva. Egyik kád vagy csap túlfolyó sincs bekötve a csatornába és a hőfokszabályzót az előszoba ajtó elé tették a kamra falára, így hogy éppen megrohadsz-e az emeleten vagy megfagysz-e (tehát hogy ki vagy bekapcsol-e a fűtés) az attól függ, hogy bejött-e valaki az ajtón.
Az vagyok. Láttam pár épületet, amire azt mondom jó, az legalább 100 éves. Volt 1-2 építkezés a családban az elmúlt 15 évben, lehetne mesélni a PROFESSIONALITÁSRÓL. Édesapám, aki nem kőműves, mondta meg a mesternek, hogy is kéne ezt csinálni. Jobbik esetben a hiba előtt, rosszabb esetben a vakolat leomlása után.
Speciel volt valamelyik talán a spektrumon egy ausztrál építészeti műsor,a pofám leszakadt milyen építményeket mutattak be.
A kedvencem a csiszolt beton felhasználása.
De ha néznél egy HUF haus féle házat vagy bármilyen bauhaus építészetet egész jó lenne.
Ja, de csak nem vicces, hogy a wc szellőzését úgy oldották meg, hogy a csatornaszagot betolj a csarnokba, ahonnan visszajön az irodákba
Még a szar szagot megszoknám egy idő után, de a legyek kurvára irritálnak
Régen egész kis élmény volt autózni,beöltöztek,megadták a módját piknikkosárba bepakolták a cuccot és irány a liget.
Ma én mutatom meg hogy kell az ülést lehajtani majd a kéthetes büdös tornacucc,egy halom mosókefe,szirszar és egyéb cucc mellé pakolom be az adott terméket és még szerencsém van ha egy felnikészlet vagy festékesvödör nem akadályoz meg benne "há nem gndoltam volna hogy ezek mellé nem fér be " felkiáltással.
Amit gondolom úgy adtak át, hogy milyen modern, szép, kényelemes blabla. Az a legszebb, amikor egy normális épületet bontanak le egy ilyen foskupac miatt.
Az autómata porszívó is könnyen beprogramozható,kevés a bútor.
Mint a Man in blac-ben a kis sáskák vagy miknek a lakóhelyén.
Szidják az amcsikat hogy minden tubájfór meg rokshit-ből,és szögbelövőből van de a végeredmény elég jó szokott lenni.
Pedig milyen lepukkant szar pecókat újítanak fel benne.
Persze nem igazánprivált szféra legjobbja egy csíktelken ahol egymás szájában vannak a heringmódjára bepaszírozott házak.
Kell egy telek....mondjuk GP pályányi.
A kedvencem a csiszolt beton felhasználása.
De ha néznél egy HUF haus féle házat vagy bármilyen bauhaus építészetet egész jó lenne.
Még a szar szagot megszoknám egy idő után, de a legyek kurvára irritálnak
Ma én mutatom meg hogy kell az ülést lehajtani majd a kéthetes büdös tornacucc,egy halom mosókefe,szirszar és egyéb cucc mellé pakolom be az adott terméket és még szerencsém van ha egy felnikészlet vagy festékesvödör nem akadályoz meg benne "há nem gndoltam volna hogy ezek mellé nem fér be " felkiáltással.